Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Simen anmelder bøker for Bygdebladet

Simen Ingemundsen har nå publisert sin første bokanmeldelse på Bygdebladets nettsider. I tiden fremover vil Simen gi ukentlige boktips til Bygdebladets lesere. Foto: Arkiv

Simen Ingemundsen, alias Boktimmy, vil bringe litteratur ut til folket. Nå gir han sine bokanbefalinger i Bygdebladet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2018 kl 14:23

Simen Ingemundsen er den unge mannen som driver bokbloggen Boktimmy, og som tok initiativet til den aller første krimbokfestivalen i Randaberg våren 2018.

– Jeg vil få folk til å lese bøker i stedet for å se tv og film. Når du leser bøker, skaper du deg helt andre bilder enn når du ser film, sier han og legger til at bøkene ofte er bedre enn de filmatiserte versjonene av litteratur.

Simen Ingemundsen har drevet bloggen Boktimmy i tre år. Nå er han i gang med å planlegge neste krimbokfestival i april 2019.

– I Bygdebladet kommer jeg til å anmelde ikke bare krimbøker, men mye annen litteratur og. Hvis en først skal følge med på litteratur, må en følge med på alt, sier han smilende og legger til at han både leser skjønnlitteratur, poesi og sakprosa.

Bokanmeldelsene kommer til å bli merket med stikktittelen «Ukas boktips», og de vil også med jevne mellomrom bli presentert i Bygdebladets papiravis.

– Vi er heldige i dette landet, som har så mye kjekt å lese. Vi har mange dyktige forfattere som leverer bøker av høy kvalitet, sier han.

Selv liker han kanskje aller best de bøkene der handlingen er lagt til Norge, for da er det lettere å kjenne seg igjen og leve seg inn i teksten.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...