Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Sesongåpning i solskinn

Vår: Sesongåpningen på Vistnestunet ble prydet av sol, blå himmel og en rekke fargerike blomster. alle Foto: Reidun Irene Bjordal Foto: Reidun Irene Bjordal

Hele 700 personer tok turen ut til Vistnestunet på sesongåpningen søndag 29. april.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Vi må si oss fornøyde med dagen som jo lå midt i langhelg og konfirmasjonshelg. 700 besøkende er flott!, starter formidler ved Vistnestunet museumsgård, Reidun Irene Bjordal, før hun gyver videre:

- Det var veldig mange som syklet og spaserte. Og det var en fin stemning hele dagen, selv om vi gikk tomt for mat i kafeen littegrann før vi hadde tenkt - og det har ikke skjedd på mange år! Hun ler.

- I fjor hadde vi faktisk mange søndager hvor vi satt igjen med mye mat, og det er jo ikke bra, det heller, kommenterer hun smilende.

Dagen ble gjennomført i samarbeid med Randaberg hagelag, og sammen hadde de laget til en rekke forskjellige aktiviteter for de besøkende. Ved slutten av dagen oppsummerte de på følgende måte i sosiale medier:

«For en nydelig start på sesongen! Sol, blå himmel og mange lune kroker! Vistnestunet har vært fylt til randen av aktivitet i dag; snekring i hagen, høyhopping i låven, bieutstilling i fjøset, bivokslys-laging i heimhuset, stylter ved hønene, kafé med utsikt til lam og sau, mange gikk på sporlek til sjø og skog - og hesten Symona hadde utallige turer til gapahauken.»

Her kunne også Randaberg hagelag melde om snekring av 50 insektshotell, 50 fuglekasser og 50 blomsterkasser.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...