Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Se hvilke firmaer som startet opp i november

Se hvilke firmaet som startet opp i Randaberg og Rennesøy i november. Foto: Arkiv

Tolv nye bedrifter startet opp i Randaberg og Rennesøy i november.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Dette er listen over nyregistreringer i Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy i løpet av november:

Informasjonen er hentet i Brønnøysundregistrene.

Randaberg kommune:

Folkenborg Handel Invest AS: Aksjeselskap som holder til i Bøveien 183. Folkenborg Handel Invest AS er et selskap for investering og eierskap i andre bedrifter. Daglig leder er Thore Hauptmann.

FROMTIME2TIME Torbjørn Aspøy: Enkeltmannsforetak med adresse i Aanestads vei 12. Foretaket har som formål å drive konsulenttjenester innen IT, utvikling av programvare og utvikling av mobilapplikasjoner. Innehaver er Torbjørn Aspøy.

Haralds Frisør AS: Aksjeselskap som holder til i Jon Torbergssons vei 6. Selskapet selger varer og tjenester i forbindelse med frisør og skjønnhetspleie og driver investeringsvirksomhet, samt hva hermed står i forbindelse. Daglig leder er Harald Leif Husa.

Koltech AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Skipreidveien 12. Selskapet driver engroshandel med maskiner og utstyr til handel, transport og tjenesteyting. Daglig leder er Ole Magnar Kolnes.

Lauvåsvågen Holding AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Tangen 6. Formålet er eiendomservervelse og forvaltning, og alt som hermed står i forbindelse - herunder aksjeeie og deltakelse i andre selskap. Styrets leder er Tove Helen Lauvåsvåg.

Lyngnes Produkter AS: Aksjeselskap som holder til i Kvernevikveien 215. Formålet er produksjon og salg av juice og beslektede produkter basert på frukt, bær og grønnsaker. I tillegg skal Lyngnes Produkter AS kunne delta i andre selskap med beslektet virksomhet. Daglig leder er Ørjan Johnsen.

Minilease Kjartan Grødem: Enkeltpersonsforetak med adresse i Nyvollsvingen 19. Driver utleie av sjåfør til persontransport. Bilutleie av varebil og personbil til private bedrifter. Innehaver er Kjartan Grødem.

Mood4Food AS: Aksjeselskap med adresse i Austmarka 9. Formålet er å drive mobilt salgssted av mat og drikke og suvenirer, samt annen aktivitet som står i naturlig tilknytning til dette. Daglig leder er Lydia Vedvik.

Nye Vest Eiendom AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Tangen 6. Selskapet driver Eiendomservervelse og forvaltning, og alt som hermed står i forbindelse - herunder aksjeeie og deltakelse i andre selskap. Styrets leder er Tove Helene Lauvåsvåg.

Pharma Phenolics AS: Aksjeselskap som holder til i Mekjarvik 14. Selskapet utvikler, produserer og selger et produkt mot blærekatarr og urinveisinfeksjon som er basert på bær. I tillegg skal Pharma Phenolics AS kunne delta i andre selskap med beslektet virksomhet. Daglig leder er Jan Kurt Johnsen.

Rennesøy kommune:

Dinitrol Institutt AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Mosterøyveien 88B. Selskapet driver rustbehandling for transportindustrien og preservering, samt å være et treningssenter i denne forbindelse. Selskapet skal også foreta reparasjoner, utvikle produkter og markedsføre, samt alt hva som herved står i forbindelse. Daglig leder er Karl Hustveit.

Nålebinderen Benjamin Lien: Enkeltpersonsforetak som holder til i Asmarvikveien 42. Formålet er å drive kurs innen tradisjonshåndverk og salg av nålebundet produkter. Innehaver er Benjamin Grindstein Lien.

Det er ikke registrert nye firmaer på Kvitsøy i oktober.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...