Se hvilke firmaer som startet opp i mars

Randaberg sentrum, bilde tatt august 2013. Foto: Arkiv

Ti firmaer startet opp på Randaberg i mars. Det er ikke registrert nye firmaer på Rennesøy eller Kvitsøy i samme periode.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2019 kl 13:36

Dette er listen over nyregistreringer i Randaberg, Rennesøy og på Kvitsøy i løpet av mars:

Informasjonen er hentet i Brønnøysundregistrene.

Randaberg kommune:

Bjørkdesign AS: Aksjeselskap som holder til i Nyvollsvingen 11. Selskapet driver med produksjon og handel av tekstiler/klær og tilhørende. Daglig leder er Marita Håland.

Disegno AS: Aksjeselskap som holder til i Kyrkjeveien 4A. Selskapet selger tjenester og varer innen industridesign, produktdesign og annen teknisk designvirksomhet og annet som naturlig sammenfaller med dette – samt deltakelse i andre selskaper, investeringer og nærliggende virksomhet. Daglig leder er Trond Espen Hagen Slettevold.

Hagekonsulenten AS: Aksjeselskap som holder til i Vistnesveien 43. Selskapets formål er å drive hagerådgivning og investering i andre selskaper. Daglig leder er Rune Clarke.

M. Svela Holding AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Mekjarvik 14. Formålet til selskapet er å eie aksjer, investere i andre selskaper og eiendom, samt dertil tilknyttet virksomhet. Daglig leder er Morten Svela.

Osjord AS: Aksjeselskap som holder til i Havfrueveien 4. Selskapet er et holdingselskap som driver med konsulenttjenester. Daglig leder er Anders Osfjord.

Selvig Holding AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Goaveien 3. Selskapets formål er å drive investeringer i gjeld, aksjer og andre finansielle aktive, og annet som står i denne forbindelse. Styrets leder er Atle Selvig.

Solsiden Bolig Utvikling AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Tungenesveien 19. Selskapets formål er boligutvikling samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Daglig leder er Jostein Rygg.

Spilleriet Randaberg AS: Aksjeselskap som holder til i Tungenesveien 2. Selskapet driver med handelsvirksomhet, import, eksport og tjenesteytende virksomhet, samt hva hermed står i forbindelse – herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet. Daglig leder er Henrik Andre Jelsa.

U-Go Products AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Valen 7. Formålet er produktutvikling og salg av hjelpemiddel for synshemmede og andre målgrupper i tillegg til andre produkter og tjenester som naturlig hører sammen med dette – herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Daglig leder er Marianne Hyun Ah Hebnes.

Viste Mekaniske AS: Aksjeselskap som holder til i Vistnesveien 71. Selskapet driver med mekanisk virksomhet, uteleie av maskiner, utstyr og personell samt hva hermed står i forbindelse. Daglig leder er Stig Arne Stoltenberg.

Det er ikke registrert nye firmaer på Kvitsøy eller Rennesøy i mars.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...