Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Se hvilke firmaer som startet opp i april

Foto: Arkiv

Transport, produksjon av barneklær og psykisk hjelp til barn og ungdom - åtte nye firma har startet opp i Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy kommuner i løpet av april.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Dette er listen over nyregistreringer i Randaberg, Rennesøy og på Kvitsøy i løpet av april:

Informasjonen er hentet i Brønnøysundregistrene.

Randaberg kommune:

Barne- og Ungdomspsykiater Sigrun Åtland Førsvoll: Enkeltpersonsforetak som holder til på adressen Heiå 31. Driver med behandling av ulike vansker og utfordringer innenfor psykiatri. Innehaver er Sigrun Åtland Førsvoll.

IT-Orso AS: Aksjeselskap som holder til i Fjellprydveien 74. Selskapet driver med engroshandel med datamaskiner, tilleggsutstyr til datamaskiner samt programvare, programmering og konsultasjon av software. Selskapet driver også med prosjektstyring og undervisning innen software og generell handelsvirksomhet herunder import og eksport. Daglig leder er Odd Reidar Sletta.

Kvilhaugen Transport: Enkeltpersonsforetak som holder til på adressen Leidangveien 5. Foretakets formål er godstransport på vei. Innehaver er Kristian Kvilhaug.

Norsk Diesel Varme AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Goaveien 33. Selskapet driver med salg og utleie av dieselvarmere og lignende produkter som genererer varme. Norsk Diesel Varme AS driver også med service og montering, og salg av diverse sikkerhetsutstyr. Daglig leder er Trond Rune Bjørheim.

Toom Holding AS: Holder til i Kvernevikveien 243. Toom Holding AS er et holdingselskap. Styrets leder er Morten Henning Laastad.

Les også: Marita gjorde hobbyen til levebrød

Rennesøy kommune:

Allmarin AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Eltarvåg 28. Selskapets formål er tekniske konsulenter, rådgivende operasjonelle og tekniske tjenester. Daglig leder er Knut Morken.

V-Turbin AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Hellandsveien 100. Selskapets formål er utvikling av produksjon av vindmøller og annet som naturlig hører til dette. Styrets leder er Bjarte Hanasand.

Les også: Se hvilke firmaer som startet opp i mars

Kvitsøy kommune:

Sitomani Silje Lilledal Bjerklund: Enkeltpersonsforetak som holder til på adressen Kommunehusveien 7. Foretakets formål er handel med interiørartikler og elektriske varer via internett, i tillegg til produksjon av barneklær og tekstiler til hjemmet.

Siste med #Rennesøy kommuneVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...