Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Samler tre budsjetter til ett

21. januar skal Fellesnemda vedta planen for hvordan tre kommunebudsjetter skal smeltes sammen til ett. En felles økonomi- og handlingsplan 2020 - 2023 for den nye storkommunen skal vedtas av det nye kommunestyret 16. desember i år. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv)

Første halvår av 2019 skal det avgjøres hvordan tjenestetilbudet i Nye Stavanger kommune blir fra og med 1. januar 2020.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

I 2018 er dagens tjenestetilbud i de tre kommunene Finnøy, Rennesøy og Stavanger kartlagt. Det er forarbeid for harmonisering av tjenestene, som det heter.

21. januar er det nytt møte i Fellesnemda for Nye Stavanger. Da skal de 33 folkevalgte medlemmene vedta en plan for hvordan tre kommunebudsjetter skal bli til ett.

En titt bakover

Prosjektrådmann Per Kristian Vareide anbefaler at tre såkalt strategiseminarer, to av dem i april.

8. april begynner med en kikk i bakspeilet på hvilke resultater de tre kommunene har oppnådd, og hvilke utfordringer fjorårets kartlegging av tjenestene vil medføre for arbeidet med et felles budsjett.

Utfordringer mot 2020

Neste seminar er planlagt 29. april, og da er utfordringsbildet for den nye storkommunen tema. Da vil det bli ulike presentasjoner fra administrasjonene i de tre kommunene samt fra mulige eksterne foredragsholdere.

Det tredje strategiseminaret blir 26. juni og da skal viktige prioriteringer innen drift og investeringer opp til debatt.

Hensikten med vårens seminarer er å gi medlemmene i Fellesnemda muligheten til å gi innspill og legge føringer for prosjektrådmannens arbeid med en felles økonomi- og handlingsplan 2020 - 2023 for Nye Stavanger kommune.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...