– Samhold og god framdrift vil gi gode resultater

– Godt samhold og at vi har det kjekt med det vil holder på med. Det gir resultater, sier finnøytrener Sturle Guttormsen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Vi har nylig gjennomført gode treninger i Danmark, sier Mastras hovedtrener Bjarne Aske. Sist helg Det er så enkelt, mener han.

Bygdebladet møtte Finnøy a-lag, menn senior, på Leikvoll mandag kveld. De er mye folk i gruppa. 32 personer totalt med spillere og støtteapparat. Det er de enige om er bra når en står foran en lang sesong med mange kamper.

Tar tida til hjelp

Så langt i vinter har ikke resultatene i treningskamper gått i Finnøys favør. Tap mot for eksempel både Kvitsøy og Mastra, og nå senest også mot Tjensvolll. Det tar guttene mer stor ro.

– Treningskamper er testing, så det er som forventet. Det bekymrer oss ikke i det hele tatt, sier lagkaptein Anders Eike til
Bygdebladet.

Det er fortsatt én måned til seriestart, der Finnøy skal til Vikevåg fotballbane for å serieåpne mot Mastra. Innen den tid skal de få trent godt og forhåpentligvis være mer klar enn akkurat nå. Med påske midt i april har de planlagt en treningskamp før seriestart mot Nedstrand borte, og da reiser gjengen på overnattingstur, som er viktig også sosialt.

– Vi skal ha det gøy og ikke tape alt for mange kamper. Kommer vi i flytsonen, kan vi slå alle lag, sier Eike.
Finnøy rykket opp til 5. divisjon ifjor sammen med Kvitsøy.

Anders Eike minner om at Finnøy vant over Kvitsøy i begge kamper da, og at Kvitsøy vant et par kamper på såkalt «walkover» fordi motstanderlaget ikke møtte.

– Vi har vært gode på enkelte ting så langt i år, har testet en del spillere og har ikke funnet en god ellever ennå. Jeg tror vi har god tid til det fortsatt. Mye handler om at vi må sette lagdelene skikkelig, sier kapteinen.

Kjapt framover

Sturle Guttormsen er hjelpetrener og ledet treningen mandag denne uka siden hovedtrener Erik Johansen var på jobb. Sturle forteller at Finnøy vil spille offensivt, tette godt igjen i forsvar og angripe raskt med kjappe folk framme.

– Hvordan får dere til det?

– Vi trener to ganger i uka, der vi øver på samme fine spillemønster som fungerte godt ifjor. Det kan gi suksess også i år, svarer treneren.

– Hva er lagets mål for sesongen?

– Vi har ikke satt oss noe mål, men skal gå ut på banen for å vinne hver kamp. En målsetting er iallfall å holde plassen i femte divisjon.

– Det er en 5. divisjon med mange lokale lag. Betyr det noe?

– Det blir mange kjekke lokale oppgjør, men viktigst for oss er at vi skal ha samhold og kjekt med det vi holder på med. Det henger sammen med å oppnå gode resultater, svarer Sturle Guttormsen og startet treningen der det ble øvd på nettopp kjapp angrepsfotball.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...