Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Salget på Ryggstraen Boligpark er startet

Bygging av boligparken er i full gang. - Dette er et godt planlagt prosjekt. Byggene vil ha en lysegrå farge. Superwood er en kostbar kledning, men vil gi en fin lysegrå farge også etter at beisen forvitrer, og gi lite utvendig vedlikehold, sier Hamre. Foto: Michael Chr. A. Simonsen

Salget på Ryggstraen Boligpark er i gang, utbyggere Per Inge Hamre og Gunnar Kolnes er optimistiske. - Det er både solg og reservert boliger, Kolnes.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2018 kl 15:31

- Det er solgt to og gjort to reservasjoner, sier Hamre.
- Er det over eller under forventning?
- Det er noenlunde som forventet. Vi kom litt senere ut enn planlagt fordi vi ventet på en godkjenning fra kommunen, men nå er alle tillatelser i boks og området blir bearbeidet. Vi er i gang med teknisk, det er inngjerdet, og arbeidet med vann og avløp og vei er startet, sier Hamre.

Hamre og Kolnes sier de ikke forventer stor pågang nå så tett opp mot ferien, men at den kan komme gunstig for dem som trenger å tenke og planlegge.
- De fleste trenger takst og å komme i gang med salg på egen bolig først, da kan ferien være grei for dem som trenger den tiden, sier Hamre.
- Vi forventer ikke mye nå, det er mer når høsten nærmer seg at vi forventer enda mer interesse, sier Kolnes.

Hamre forteller at det er godt fornøyd med å ha alle tillatelser og alt på plass før salget åpnet.
- Det er mange som åpner salget før alt er på plass, her er alt på plass. Vi er optimistiske. Dette er gjennomtenkt med pakkeløsninger til kundene og det er enkelt for interesserte å beregne kostnadene, sier Hamre.

Hamre forteller at byggene fra avstand skal kunne oppleves som en tettbebyggelse.
- Vi har prøvd å lage en form for rekkehus, sier Hamre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...