RIL-talenter griper sjansen

Unge spillere som Adrian Bø Wasbø (t.v.) og Jesper Mikkelsen vokser med oppgavene og mulighetene de får på Randabergs a-lag. Foto: Sigbjørn Berentsen

Randabergs unge spillere viser at de vokser med nye oppgaver og muligheter.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Det ble ett mål til hvert av lagene da Randaberg og Frøyland møttes til treningskamp på kunstgresset på Randaberg stadion sist søndag. Gjestene hadde ballen mye de også, men faktisk bød Randaberg på det fineste spillet og skapte de største målsjansene.

- Spesielt synes jeg vi var gode i den første halvtimen. Vi klarte å ta god kontroll på kampen, men vi scoret selvsagt ikke nok mål, sier trener Erik Fuglestad.

- Hva var du mest fornøyd med?

- At vi forsvarte oss godt, vant ballen i gunstige posisjoner, kombinerte godt og skapte muligheter til å lage mål, svarer han.

Fornøyd Frøyland

Frøylandtrener Asgeir Kleppa syntes denne kampen var en god gjennomkjøring for hans lag.

- Randaberg var gode, aggressive og var frampå, så dette var en god målestokk for oss. Dette viste nok hvordan det vil bli ut over i sesongen, sa Kleppa. Han er med fornøyd i år enn i fjor.

- I fjor handlet det mest om å overleve, vi hadde mest unge spillere, nå har vi fått inn noen flere eldre, mer rutinerte. Mot Randaberg kom vi bedre i gang ut over i kampen, brøt spillet mer, fikk ballen ned på bakken og spilte litt. Dette var en framgang fra det vi har vist tidligere i år, sier han.

Må opp et hakk fysisk

Randaberg ledet med ett mål ved pause. I andre omgang startet gjestene best og utliknet. At Randaberg falt litt tilbake, mener Fuglestad kan ha flere årsaker. Men en ting er at spillerne enda ikke er helt opp fysisk, så det ble nok vanskelig å følge opp i andre etter en svært god første omgang.

- Jeg synes vi viser gode tegn på forbedring. Tenningsnivå og fotballferdigheter har vi mye av, som vi viste allerede mot Vardeneset for noen uker siden. Vi har mange målsjanser, blant annet et par, tre baller i stolpen, vi må bli bedre der. Flere hos oss har god teknikk, vi trenger bare litt mer rutine også i laget, sier Vetle Huth Olsen, som spilte hele kampen mot Frøyland, først som midtstopper og som back.

- Mangler dere litt kondis også?

- Ja, det var nok et hakk vi manglet og som gjorde at Frøyland klarte å komme inn i kampen i andre omgang, svarer Huth Olsen.

En god miks

Knut Norgren har vært spillerutvikler i RIL fotball. Nå har han hovedansvaret for klubbens fotballfritidsordning. I tillegg er han sportssjef på Wang Toppidrett. Han har sett samtlige av Randabergs treningskamper.

- Adrian (Bø Wasbø) og Jesper (Mikkelsen) viser seg godt fram, sier han og mener laget nok er avhengig av å få med en god blanding av unge og etablerte for å prestere.

sportFakta

Fotball A

Randaberg - Frøyland 1 - 1 (1 - 0)

Bane: Randaberg stadion (kunstgress)

Dato: Fredag 23. februar

Tilskuere: Ca. 50

Mål RIL: Mathias Rydningen (25)

Mål Frøyland: (54)

Hjørnespark: 4-3

Målsjanser: 5-3

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...