– Resultatet lyver

Foto: Sigbjørn Berentsen

Mastra tapte stort i Hillevåg, men faktum er at resultatet ikke alltid gir det beste bildet av kampen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Mastra åpnet hissig og gikk i angrep fra start. De begynte da også med et innlegg som ble ekspedert i treverket.

Så fikk Jarl et straffespark ved cirka 15 minutter. Muligheten fra 11-metersmerket lot de ikke gå fra seg og tok ledelsen.

– Ut fra banespillet var vi fullt på høyde og vel så det med Jarl. Det er mest på det som skjer innenfor 16-meteren vi må bli bedre, det, og liten besluttsomhet innenfor vår egen 16-meter som gjorde at vi slapp inn enkle mål, sier Jone Østbø, som ledet Mastra i Hillevåg.

Østbø legger ikke mye vekt på resultatet i en treningskamp, som dette var.

– Fungerte ting slik dere hadde planlagt?

– Planen var å være mer direkte framover i denne kampen siden vi har opplevd mange dumme brudd på egen halvdel tidligere, svarer Østbø.

Kampfakta

Fotball, menn senior:
Jarlabanen, torsdag 21. februar

Jarl - Mastra 4 - 1 (2 - 0)

Innbytter Rolf Døskeland scoret for Mastra i andre omgang, og det målet ble godkjent. Men før det, ved spilte 55 minutter, fikk Døskeland ballen et innlegg fra siden og hadde veldig åpen vei møt Jarl-målet.

Dette var på stillingen 2 - 0 og Rolf Døskeland reduserte til 1 - 2. Men dommeren annullerte målet fordi han mente Døskeland var offside. Det skal legges til at dommeren ikke var på høyde med situasjonen i det hele tatt, men slike avgjørelse skjer gjerne når det ikke er linjedommere.

– Jarl gikk opp i 3 - 0 like etter den annulleringen, og det punkterte egentlig kampen, sier Jone Sørbø, som nå ser fram til neste treningskamp.

Torsdag 28. februar er 4. divisjonslaget Randaberg motstander for Mastra innendørs i Randaberg Arena.

– Vi vil nok merke at det er nivåforskjell, at det blir en forsvarskamp hvor vi virkelig får bryne oss. Samtidig kan det være greit, vi får trent oss defensivt og Randaberg får øve på sitt angrepsspill. Det kan bli læring for begge lag, sier Østbø lattermildt.

Foto: Sigbjørn Berentsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...