Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Randaberg viste muskler

...Og sendte Hinna 2 hjem med 6-0 tap fra Randaberg stadion tirsdag kveld.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2018 kl 11:49

Ettersom første kamp mot Haugar 2 ble utsatt forrige uke, ble møtet med Hinna 2 tirsdag kveld høstsesongens første kamp for randabergdamene.

- Det har vært en del feilpasninger. Det er alltid litt nerver når du starter på an igjen etter sommeren, men det går seg nok til, kommenterte oppmann Rolf Raustein fra sidelinjen etter litt over halvspilt førsteomgang.

Nerver til tross, så kunne likevel Randaberg på dette tidspunktet skilte med to nettkjenninger. En etter ni minutt av kaptein Ida Lillehammer, som nå var tilbake etter å ha vært skadet i en lenger periode i vår, og en etter 24 minutter ved en herlig liten flikk forbi keeper av Mona Reinskau Olsen.

Noe rustet spill tok randabergdamene med seg videre i omgangen, men hadde likevel størstedelen av ballbesittelsen da gjestene skapte fint lite. I det 32. minuttet tok midtbanekjempen Tonje Goa Kjøll, som for øvrig gjorde en veldig god kamp, initiativ og leverte et solid langskudd som ga hjemmelaget en romslig 3-0 ledelse til pause.

Tok tak selv

Minuttet inn i andreomgang var Helena Marie Son Løvbræk på rett plass og nikket inn 4-0.

- Jeg og Hege snakket om hva vi ville ta opp fra første omgang i pausen, men da vi kom ned i garderoben hadde jentene allerede sett problemene selv og tatt tak i det, sier assistenttrener Inger Anette Lorentzen. Hovedtrener Hege Aske nikker.

- Det er flott å se slikt initiativ i spillergruppen. Og selv om det er litt feilpasninger i starten vil jeg berømme jentene for å være flinke til å skape sjanser, mange sjanser. Og til å jobbe slik at vi klarer å skape mange bevegelser rundt ballfører samtidig. Det har vi øvd mye på, og det ser vi virker, sier Aske.

- Og først på ball?

- Ja. Det har vi blitt mye bedre på. Jentene kjemper godt og vinner utspark, sier Lorentzen.

I det 75. minuttet punkterte kaptein Lillehammer kampen fullstendig med 5-0. Syv minutter senere puttet medspiller Trine Sherling Handeland på til 6-0, noe som også ble sluttresultatet.

Dermed ligger Randaberg på en femteplass på tabellen, med en kamp mindre spilt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...