Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Randaberg tabbet seg litt ut i 3. sett, men hentet seg fint inn igjen

Randaberg-damene hadde 3 - 0-seier innen rekkevidde mot NTNUI søndag ettermiddag. Kampen fikk et unødvendig fjerde sett, som Randaberg hentet seg fint inn i.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2019 kl 18:46

Volleyball eliteserie, kvinner: Seieren til Randaberg gjør at det blir full kvartfinalehelg i Randaberghallen om en liten uke. RIL-damenes siste kamp i årets grunnserie var jevnspilt, men med et overtak til hjemmelaget. Randaberg viste at de er et bedre lag enn NTNUI.

Nettopp derfor var det vanskelig å skjønne at gjestene tillot seg å komme tilbake i kampen i tredje settet. Randaberg tok tidlig ledelse med 3 - 4 poeng i 3. sett, mens NTNUI hentet det opp igjen og ledet på et tidspunkt med hele seks poeng.

Her burde Randaberg kjent sin besøkelsestid, kjørt over dem og avgjort kampen. Men spillerne greide ikke helt å holde konsentrasjon og fokus der det burde vært.

– Ja, vi knotet litt i det tredje settet, men vi hentet dem fint inn igjen, sa Ragnhild Glomnes Torgersen etter kampen, selvsagt med et smil etter som det ble RIL-seier.

Kampfakta

Volleyball eliteserie, kvinner:
Randaberghallen, søndag 24. februar

Tilskuere: Ca. 60

Dommere: Thomas Andre Transeth og Jens Olav Rydningen

Spilletid: 99 minutter

Randaberg - NTNUI Volleyball 3 - 1

1. sett: 25 - 17
2. sett: 25 - 19
3. sett: 24 - 26
4. sett: 25 - 19

Torgersen mente Randaberg holdt et relativt bra servepress i kampen, selv om det nok inneholdt litt for mange feil.

– Vi hadde gode avtaler framme ved nettet sånn at angrepsspillet vårt ble bra, sa hun.

RIL-trener Espen Sørbø var veldig fornøyd med seier.

– Vi kryper stadig oppover på tabellen, smilte han og roste innbytterne Irene Bilstad Johnsgaard og Ingrid Kvammen for gode innhopp i tredje sett.

– De spilte godt da de var innpå, og gjorde at faste spillere fikk nok hvile til å komme tilbake i fjerde sett, sa han fornøyd.

I følge Sørbø blir det kvartfinalehelg i Randaberghallen kommende helg. Randaberg - TIF Viking på fredag, Randaberg - NTNUI på lørdag og Randaberg - Koll søndag.

Siste med #Randaberg VolleyballVis flere

Siste med #VolleyballVis flere

Randaberg sikret seriesølv i eliteserien

Volleyball: Randaberg på 2. plass i eliteserien

Førde ble for sterke i seriefinalen.

Førde vant klart og fikk en god start på seriefinalen

Førde vant klart og fikk en god start på seriefinalen

Volleyball, eliteserie sluttspill.

Randaberg er klar for sluttspillfinale

Randaberg er klar for sluttspillfinale

Volleyball, menn senior.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...