Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Randaberg fortviler over et nytt serietap

Her scorer Riskas Martin Mossmann 2 - 0-målet med hodet etter hjørnespark. Foto: Sigbjørn Berentsen

Randaberg gikk på en ny smell og trener Eirik Bjørnø mener laget må samle seg for å finne ut hvordan den dårlige trenden kan snus.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2019 kl 22:40

Riska hadde full pott, ni poeng etter tre seriekamper, før torsdagens seriekamp hjemme. På sin side hadde Randaberg kun ett poeng etter fire kamper, laget har ikke vunnet en kamp enda.

Se bildegalleri nederst i saken.

Enkeltvis presterer RIL-spillere godt spill, men kollektivt fungerer det dårlig. Det viste kveldens kamp på Riska, som endte med et nytt tap, 0 - 2.

Se tabell her.

Det var ikke ufortjent at hjemmelaget vant fordi de hadde ballen mest, og hadde flere muligheter framover på banen. Riska var nær 3 - 0 også, men ballen gikk i stolpen og Randaberg slapp med skrekken.

– Dette kan vi ikke være bekjent av i Randaberg, sa trener Eirik Bjørnø rett etter kampslutt. Spillerne fikk klar melding i pausen om akkurat det, men det ble ikke nevneverdig bedre i andre omgang, selv om Bjørnø mente det ble litt bedre da.

– I neste uke må vi samle oss i bånn, snakke sammen om hvordan vi skal snu dette, for dette er ikke godt nok, sa en skuffet Bjørnø.

Kampfakta

Fotball, menn senior, 4. div. avd. 1:

Riska, torsdag 2. mai

Riska - Randaberg 2 - 0 (1 - 0)

Dommer: Shpetim Vrenezi (Hana IL)

Assistentdommere: Diego Gerardo Molina Herbas (Bjarg IL) og Madad Ahmadi (Tjensvoll FK)

Tilskuere: Ca. 60

Mål, Riska: Runar Fløysvik (36) og Martin Mossmann (70)

Hjørnespark: 4-4

Målsjanser: 6-2

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...