Randaberg er litt for unøyaktige

Tomålsscorer Kristoffer Strømme tok godt i mot et innlegg fra Henrik André Jelsa og forsøkte et skudd, som førte til at ballen gikk inn i Sunde-keeperens lengste hjørne og en tidlig Randaberg-ledelse. Senere ble det ytterligere et mål på Strømme. Foto: Sigbjørn Berentsen

Randaberg viste gode takter i treningsoppgjøret mot Sunde. Men heldigvis for laget er det fortsatt lenge til seriestart.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Vi har vel ikke grunn til å være så veldig fornøyde, sa Vetle Huth Olsen etter kampen. Han laget ett av de tre Randaberg-målene i Randaberg Arena.

Det er litt over seks uker igjen til Randaberg skal møte Vidar 2 i serieåpningen på Lassa. Fra tap 1 - 5 på Hundvåg og 1 - 1 på Vardeneset til seier sist fredag har Randaberg fått en opptur. Det trengs.

Vetle Huth Olsen (nummer 19) gir her Randaberg 3 - 1-ledelse tidlig i andre omgang. Foto: Sigbjørn Berentsen.

– Jeg kan ikke gi kjeft når vi vinner en fotballkamp, sa RIL-trener Erik Fuglestad etter kampen sist fredag kveld.

Han er selvsagt tilfreds med at laget vant, men påpeker at spillerne har en del å gå på rent fysisk. Flere av dem ble slitne utover i andre omgang.

– Vi har en jobb å gjøre der, sier Fuglestad og forklarte at spillere ble dårlige på returløp og at det ble vel mye hawaii.

Henrik André Jelsa kom gjennom alene mot keeper i første omgang, og burde strengt hatt et mål her, men gjennombruddet ga ikke uttelling. Foto: Sigbjørn Berentsen.

– Når spillerne blir slitne, tar de for dårlige valg. Vi må bli mer nøyaktige med ballen for å kunne kontrollere kampen, sier Fuglestad.

– Hvordan skal dere få det til?

– Vi må jobbe godt på de øktene vi har framover, svarer treneren.

Randaberg tok ledelsen mot Sunde etter åtte minutters spill. Han fikk en pasning fra Henrik André Jelsa fra høyrekanten inn i boksen, der Strømme rimelig utforstyrret kunne sikte på det lengste kjørnet for keeper.

Randaberg hadde ellers nok av muligheter til å lage mål. Men mange unøyaktigheter gjorde at det ble med halvsjanser, eksempelvis da Tobias Lunde ble spilt gjennom ved halvtimen og satte ballen skyhøyt over Sunde-målet.

Vetle Huth Olsen blir gratulert av lagkameratene og først ut er Jesper Mikkelsen (nummer 22). Foto: Sigbjørn Berentsen.

Sundes mål kom mest på grunn av forsømmelser i RIL-forsvaret enn veldig godt spill av guttene fra Kvernevik.

Randaberg startet med dette laget mot Sunde: Magnus Kaasen Bjørkelund - Sindre Norgren, Tor Omar Sande, Erik Johansen, Vetle Huth Olsen - Jesper Mikkelsen, Kristoffer Strømme, Tobias Lunde - Henrik André Jelsa, Tony Yeboha.

sportFakta

Fotball, menn senior

Sunde - Randaberg 2 - 3 (1 - 2)

Dato: Fredag 16. februar

Bane: Randaberg Arena

Dommer: Morten Stople, Buøy IL.

Tilskuere: Ca. 60

Mål Sunde: Christian Ivarsson (32), Simen Soma Hjelle (72).

Mål RIL: Kristoffer Strømme (8 og 44), Vetle Huth Olsen (50).

Hjørnespark: 5-8

Målsjanser: 4-7

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...