Politisk sommerferie

Anita Egeli i Randaberg Frp ønsker god sommer. Foto: Sigbjørn Berentsen

Siste kommunestyre behandlet vi en sak som har vist seg å berøre bygda mye, folk har engasjert seg, men til ingen nytte.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2017 kl 08:24

LESERBREV: Det var bare Høyre og FrP som ønsket å støtte opp om folket. Det å skape handel i egen kommune, skape arbeidsplasser i egen kommune.

Ap KrF V Sp og MDG har nå bestemt at det er greit med handelslekkasje til nabokommunene. Minner meg litt om debatten vi hadde om kommunesammenslåing, vi skal ikke snakke med noen, vi skal ikke være med noen, vi klarer oss helt fint i den grønne landsbygda.

Hvis vi skal klare oss her ute, som mange av oss ønsker, ja, da er vi nødt til å skape handel og arbeidsplasser. Det som jeg nå tror vil komme, er at nå må de samme partiene øke eiendomsskatten for å kunne finansiere kommunen.

Folk mister jobber, noen prøver å skape arbeidsplasser, men det skal vi ikke ha noe av.

For meg som er fylkespolitiker og ser disse sakene i fylkesutvalget, vet at det er mulig å få positive svar her, her sitter det politikere som klare å se hele bildet.

Mange saker er blitt avgjort til fordel for folket, en må ikke glemme at fylkesdelplan for langsiktig grense ikke er spikret i stein, for vi har sett en utvikling av særlig to butikker som går vekk fra bare små nips og ting, men går over til bord og stoler, sykler og blomster. Dette krever større lokaler, og større biler må inn i området.

Men dette vil altså flertallet skal ligge midt i sentrum der skolebarn går.

Snart valg og kun et parti som ønsker å fjerne lov om at kommuner kan kreve inn eiendomsskatt. Vi trenger din stemme for å kunne bli en ja-kommune, og vi trenger din stemme for å fjerne muligheten for innkreving av eiendomskatt.

God ferie til dere alle fra Fremskrittspartiet i Randaberg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...