Gunnar Hiim vil ikke samarbeide med Krf, V og MDG

Gunnar Hiim melder seg ut av Arbeiderpartiet fordi han synes det formelle samarbeidet med Venstre, Krf og Miljøpartiet De Grønne er for krevende. Foto: Sigbjørn Berentsen

Gunnar Hiim har meldt seg ut av Arbeiderpartiet og begrunner det med at den formelle avtalen med Krf, Venstre og MDG i Randaberg er krevende å være med på.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2018 kl 14:27

Den siste ukas hendelser i Ap som del av en maktkamp han ikke kjenner seg hjemme i.

- Der siste dagers hendelser i partiet er kun dråpen som fikk det til å renne over, sier Gunnar Hiim til Bygdebladet.

Etter litt fram og tilbake innrømmer Hiim at det er Ap sitt formelle samarbeid med Venstre, Krf og Miljøpartiet De Grønne som er krevende.

Etter valget høsten 2015 ble de fire partiene enige om en plattform for hvordan de vil styre Randaberg mot 2019.

- Hva reagerer du på her?

- Jeg vil ikke vise til konkrete saker, men jeg synes bare samarbeidet er krevende, svarer han.

- Synes du at Ap er større enn tre andre og burde hatt større gjennomslag i sakene?

- Jeg vil ikke si noe om det.

- Ligger det en kritikk av ordføreren (Kristine Enger) i det du begrunner dette med?

- Nei, det gjør det overhodet ikke, svarer Hiim.

Gunnar Hiim fortsetter som uavhengig representant i Randaberg kommunestyre ut perioden i 2019.

- Jeg vil stå for Arbeiderpartiets partiprogram i saker som behandles i kommunestyret. Ut over det forholder jeg meg til å stå fritt, men vil ikke forholde meg til den politiske plattformen mellom Ap, Krf, Venstre og Miljøpartiet De Grønne, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...