Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Politiet ønsker tips om savnet Randaberg-mann (40)

Den savnede ble sist sett 8. april rundt klokka 23.00 på Hanasand på Rennesøy Foto: Politiet/privat

Politiet opplyser at den savnede personen er Jostein Lersveen, og ber nå om tips fra publikum. Han ble sist sett på Hanasand på Rennesøy 8. april.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2019 kl 19:38

Jostein Lersveen (40), som er oppført med bolig i Randaberg, ble sist sett 8. april rundt klokka 23.00 på Hanasand på Rennesøy, opplyser politiet i Sør-Vest.

Da skal han ha hatt på seg en sort genser/jakke, mørk bukse, mørk caps og bar på en mørk bag. Lersveen er 181 centimeter høy og har en slank kroppsbygning. Av andre kjennetegn har han tatovert en rose på høyre skulder, beskriver politiet.

Lersveen ble formelt meldt savnet av pårørende 2. mai. Politiet har etter dette gjennomført en rekke etterforskningsskritt.

- Vi har gjennomført taktiske og tekniske undersøkelser, deriblant rundspørring, vitneavhør, søk med hund, samt havbunn- og strandlinjesøk med politibåten, sier Bjørn Iden i pressemeldingen. Han er lensmann ved Ryfylkeøyane lensmannskontor.

Til Bygdebladet forteller Iden at det foreløpig ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

I morgen starter politiet søk etter antatt omkommet i området hvor savnede sist ble sett. FORF (Frivillige organisasjoners redningsfaglige forum) vil også stille med mannskap og søkehunder.

- Selv om vi i morgen starter søk etter antatt omkommet, holder vi fremdeles alle muligheter åpne, og oppfordrer publikum til å ta kontakt på 02800 dersom man har opplysninger i saken, sier Iden.

Har du sett denne mannen? Foto: Politiet/privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...