Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Planlegger sykkeltiltak langs Randabergveien – ønsker dine innspill

Statens vegvesen skal i gang med å lage en detaljreguleringsplan for sykkeltiltak langs fv. 480 Randabergveien. Foto: Jan Henrik Heggebø

Statens vegvesen skal i gang med å lage en detaljreguleringsplan for sykkeltiltak langs fv. 480 Randabergveien. Nå ber de om innspill fra innbyggerne.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2018 kl 13:32

Det er på vegne av Rogalands fylkeskommune og i samarbeid med Randaberg kommune at Statens vegvesen skal lage en detaljereguleringsplan for sykkeltiltak langs Randabergveien. Det skriver Randaberg kommune på sin hjemmeside.

I den anledning ønsker Statens vegvesen innspill til arbeidet innen 23. november 2018.

Dagens løsning for syklister langs fv. 480 Randabergveien, fra Vistnesveien til kommunegrensen med Stavanger, er en gang- og sykkelvei på sørsiden av veien. Med en slik løsning deler gående og syklende det samme arealet. Det menes at løsningen er for smal til å håndtere dagens trafikkbehov på en trafikksikker måte.

For å bedre blant annet sikkerhet og framkommelighet, skal det etableres en sykkelløsning som skiller bilister fra syklende og syklende fra gående med en opphøyd kant.

Randaberg kommune oppfordrer innbyggerne om å ta kontakt med Statens vegvesen innen 23. november om en ønsker å komme med innspill eller dele andre relevante opplysninger.

Innspillene sendes på e-post. Sendingen må merkes med plannummeret 2018001 og plannavnet «Detaljeregulering for sykkeltiltak langs fv. 480 Randabergveien».

Besøk hjemmesiden til Statens vegvesen for mer informasjon.

Skisse: Randaberg kommune har tegnet inn avgrensningen av planområdet med en stiplet linje. I det endelige planforslaget vil sannsynligvis avgrensningen bli mindre, men den er lagt slik at en skal ha nok plass til å sikre avkjørsler og gjennomføre anleggsarbeid. Foto: Randaberg kommune

Siste med #Statens vegvesenVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...