Omdiskutert mål ga ett RIL-poeng

Randaberg-spillerne var svært skuffet over at det ikke ble tre poeng hjemme mot Havdur. På den annen side var de heldige at det iallfall ble ett.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2019 kl 23:11

– Det er kjekt med ett poeng, men det er skuffende at vi ikke tar alle tre, som vi var nær i dag, sa randabergspiller Vegard Meling Nesse like etter kampen.

Helt i sluttminuttene må dommeren finne seg i å være i fokus da han lot spillet gå videre. En lang ball spilt inn i målgården til Havdur-keeper Marius Søstrand Vagle, som går høyt opp for å plukke den ned. Vegard Eltervåg går også høyt opp og truer keeperen, som ikke når helt fram til ballen, som faller ned på bakken der Marius Eik er godt plassert og sender i et skudd som går i mål og utlikning for Randaberg.

– Vi var nok heldige på det siste målet, innrømmer Meling Nesse, men legger samtidig til at spill og muligheter gjør at ett poeng var vel fortjent.

– Men vi er ikke gode nok i begge boksene, der vi ikke en gang scorer på straffespark, sa han med et smil.

Se tabell og resultater her.

Det var på stillingen 1 - 1 at Randaberg ble tildelt straffespark, som Eirik Bjørnø satte i stolpen.

Fakta

Fotball, menn senior, 4. div. avd. 1:
Randaberg stadion, 25. april.

Randaberg - Havdur 2 - 2 (0 - 1)

Tilskuere: Ca. 60

Dommer: Anders Løge, Forus og Gausel
Assistentdommere: Stian Andrea Tveit, Tjensvoll FK. og Dag Løvaas, Gandal IL.

Gult kort: Preben Andersen (Randaberg) og Kim Tjora og Emil Mikalsen (Havdur)

Mål, Randaberg: Jesper Mikkelsen (58) og Markus Eik (89)

Mål, Havdur: Kristian Rossavik Hegreberg (31) og Simen Berntsen (82)

Hjørnespark: 4-1

Målsjanser: 6-4

– Jeg har bommet på så mange straffer, så det tenker jeg ikke så mye på, sa han i garderoben etter kampen. Han var også veldig skuffet over at laget igjen skapte gode muligheter, som spillerne ikke klarte å omsette i mål.

Men en av målscorerne denne kvelden hos Randaberg var Jesper Mikkelsen. Han er ikke kjent for å være noen goalgetter, men målet hans i kveld var det litt klasse over. Jesper var godt plassert i boksen til Havdur på et overlegg, og han styrte ballen i mål med hodet.

– Kjempekjekt å score, det er noe jeg ikke pleier å bidra med, smilte han etter kampen. Også Jesper var skuffet over resultatet, som Randaberg ikke ønsket i det hele tatt.

– Men vi er ikke kyniske i begge boksene. Vi skaper en del framover, men setter dem ikke. Vå må rett og slett begynne å score mål, sa han.

– Skuffet over ett poeng?

– Ja, jeg er skuffet så lenge vi styrer kamper som vi gjør. Vi spiller bra, men målene mangler, svarte Jesper Mikkelsen.

Havdurs Simen Berntsen jublet nærmest hemningsløst da han ga laget sitt 2 - 1-ledelse da det gjensto åtte minutter av kampen.

– Helt fantastisk å score, og jeg tenkte på det tidspunktet at vi kunne ta alle tre poengene, sa han etter kampen.

Simen Berntsen er ikke nådig etter at dommeren ikke blåste frispark til Havdur-keeperen i sluttminuttet da Randaberg scoret.

Jesper Mikkelsen gjennomførte en fin kamp og tegnet seg denne kvelden på scoringslista for Randaberg. Foto: Sigbjørn Berentsen

– Det målet skulle vært annullert, sa han skuffet over at det ikke ble tre poeng når laget var så nær seier.

– Tirsdag skal vi ha første hjemmekamp og da skal vi slå knallhardt tilbake mot Hundvåg. Den skal vi vinne, sa Berntsen og innrømmet samtidig at Randaberg var det beste laget denne torsdagskvelden.

Eirik Bjørnø mener at ett poeng betyr mye for Randaberg nå. Han er ekstremt skuffet over at det ikke ble tre poeng siden laget hans styrte kampen. Han synes ikke det er så mye å endre på spillemessig, men tror i likhet med Vegard Meling Nesse at Randaberg vil ta mange poeng ut over i sesongen.

– Vi trenger nok bare litt tid på oss, mener Meling Nesse.

Her scorer nummer 13, Jesper Mikkelsen, Randaberg 1 - 1-mål tidlig i andre omgang i en god periode for laget. Foto: Sigbjørn Berentsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...