Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Vil ikke utsette trinn to på Harestad

Ordfører Kristine Enger (t.v.) og varaordfører Gunhild Tangeland jobber i dag med Randabergs budsjett og økonomiplan. De håper å finne en løsning slik at bygging av trinn to ved Harestad skole kan starte før i 2021. Foto: Arkiv

Politikerne i Randaberg har ikke særlig lyst til å utsette andre byggetrinn ved Harestad skole.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2017 kl 12:16

– Vi har hatt et første forhandlingsmøte om budsjettet der alle partiene la fram det de mener er viktig for dem og hvor de mener det går an å finne midler eller spare inn. Nå sitter varaordfører Gunhild Tangeland og jeg og forbereder kveldens forhandlingsmøte, forteller ordfører Kristine Enger over telefon mandag morgen.

Vanskelig
Budsjettet skal behandles i formannskapet torsdag i neste uke, og ordføreren legger ikke skjul på at budsjett- og økonomiplanarbeidet er krevende.

– Ja, det er vanskelig. Det er et stramt budsjett og rådmannen har jo saldert driftsbudsjettet med å ta ganske mye fra fond. Samtidig har vi en veldig god prosess, og så langt er alle partiene med på forhandlingene, forteller hun.

Harestad skole
Rådmannen har foreslått å utsette trinn to ved Harestad skole, ved at oppstart på byggearbeidene først blir i 2021.

– Det vi jobber mest med nå er å se på mulighetene for å få oppstart på skolebyggingen tidligere enn det rådmannen foreslår. Planen var omtrent at den skulle stå klar i 2021, så rådmannens forslag vil medføre omlag to års utsettelse, sier ordfører Enger.

I følge ordføreren er det bred politisk enighet om at en bør forsøke å finne rom for å starte skolebyggingen før 2021.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...