Ukas bedrift - Vi ser på fremtiden med positive øyne!

Forbedring i markedet: Servicetekniker Lars Olav Nilsen (t.v) og selger Petter Osmundsen Berg ser begge lyst på fremtiden, og merker nå en forbedring i markedet. Foto: Kathrine Knutsen

Etter å ha vært preget av nedgangen i oljebransjen tidligere år ser randabergbedriften Maximator AS nå en klar forbedring i markedet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Maximator AS har hele Skandinavia som sitt marked, og hovedtyngden av kundene våre er innen oljebransjen. Selv om flesteparten av våre kunder er etablert i Norge så står de andre landene i Skandinavia for en stor del av omsetningen, sier selger Petter Osmundsen Berg.

Hvor lenge har bedriften vært etablert i kommunen?

- Bedriften har vært etablert i kommunen siden oppstarten i 2006, og her skal vi fortsette å være!

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

- Maximator har vært i stadig utvikling siden oppstarten, med 2014 som et toppår. Nedgangen i oljebransjen har også preget oss, men vi ser nå en forbedring i markedet.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- Vi er nettopp ferdig med omlegging til et nytt regnskapssystem, og ser frem til et system som vil forenkle våre prosesser enda mer i det daglige, sier han og fortsetter:

- Så ser vi for tiden inn mot fornybar energi og de mulighetene som ligger der. Gjennom vårt morselskap er det høy aktivitet og utvikling inn mot nettopp dette markedet.

Hva er planene fremover?

- Fremover så handler det, som alltid, om å presentere våre produkter og løsninger på en best mulig måte overfor kundene slik at vi kan få et godt samarbeid ut av det i fremtiden. Vi ser på fremtiden med positive øyne!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...