Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ukas bedrift – Utvider bedrift og kundenettverk i nye lokaler

Marcus Berven startet sitt eget bemanningsselskap, NorthSea Operations. Foto: Jan Henrik Heggebø

Marcus Berven, eieren av det nyetablerte bemanningsselskapet NorthSea Operations, har planer om å mangedoble antallet ansatte allerede før utgangen av 2018.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hver er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Hovedkundegruppen vår er i hovedsak lokale bedrifter innen olje, gass og maritim sektor, men vi leverer også personell til de fleste andre bransjer. Vi har fått forespørsler fra blant andre salgs- og regnskapsbedrifter, og da gjør vi vårt beste for å finne de riktige kandidatene til også dem.

Hvor lenge har dere vært etablert i kommunen?

- Jeg etablerte bemanningsselskapet NorthSea Operations i Randaberg kommune for snart et halvt år siden, nærmere bestemt i mai. Jeg startet for meg selv, men nå er vi tre personer som jobber her.

Hvordan har bedriften vokset eller endret seg siden oppstartet?

- Vi har vokst ut av de gamle kontorene våre, og flyttet inn i større, nyere lokaler. Vi har oppgradert fra å ha et lokale på 40 kvadratmeter til et på 200 kvadratmeter fordelt på to etasjer med en rekke kontorer. Noen av disse kontorene leier vi i dag ut til andre bedrifter. Vi har fått flere gode kunder, men har alltids plass til flere. Vi samarbeider også med et stort bemanningsselskap i Bergen, S2G People, som har hjulpet oss dit vi er i dag.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- Akkurat nå leverer vi fast personell til ulike oppdrag offshore. Samtidig jakter vi nye kunder. I tillegg driver vi rekruttering av flere ansatte internt hos oss.

Hva er planene fremover?

- Planene fremover er å fortsette det gode arbeidet med å skaffe flere kudner. Det er som nevnt jeg og to andre ansatte i NorthSea Operations i da, men ved utgangen av 2018 er målet å ha ti ansatte. Fem år fram i tid er målet å ha nærmere 25 ansatte og et stadig voksende nettverk av kunder. Vi ønsker å skaffe flere investorer, og fortsette å ekspandere.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...