Ukas bedrift - Behandler mer enn bare kink i ryggen

I oppstartsfasen: Hanne Emmerhoff startet opp Randaberg Kiropraktikk for bare tre måneder siden. Hun er fremdeles i oppstartsfasen, men er allerede godt i gang med å etablere seg. Foto: Jan Henrik Heggebø

Kiropraktor Hanne Emmerhoff startet opp Randaberg Kiropraktikk for knappe tre måneder siden. Allerede nå er pågangen stor, men hun ønsker likevel å hjelpe enda flere.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er kundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

– Her behandler jeg pasienter i alle aldersgrupper, enten de har muskel-, nerve- eller skjelettplager. Kiropraktorer er kanskje aller mest kjent for er å behandle pasienter med kink i ryggen, men jeg behandler alle mulige smerter, fra topp til tå. Det kan være alt fra hodepine og svimmelhet til knesmerter, bekkenplager skuldersmerter og idrettskader. Opplever du smerter kan du komme til Randaberg Kiropraktikk.

Hvor lenge har dere vært etablert her i kommunen?

– Jeg startet opp i juli i år. Jeg kom hit til Randaberg med erfaring fra England, hvor jeg tok masteren min. I tillegg har jeg jobbet som kiropraktor på Forus og på Østlandet.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

– Jeg synes oppstarten har gått over all forventning. Jeg er veldig godt fornøyd med de flotte lokalene vi har her midt i Randaberg sentrum, og jeg trives generelt godt på Randaberg. Folk har fått med seg at jeg har etablert meg her. Det synes jeg er veldig hyggelig.

Hva skjer i bedriften for tiden?

– Jeg er fremdeles i oppstartsfasen, og jobber for tiden med at enda flere skal få øynene opp for Randaberg Kiropraktikk. Ikke bare vil jeg at folk skal vite at Randaberg Kiropraktikk eksisterer, jeg vil også at de skal vite at her kan folk få behandling for mer enn bare en kink i ryggen. Det skal også nevnes at det ikke kreves henvisning fra fastlege for å få behandling hos meg. Videre markedsfører jeg meg litt i sosiale medier, hvor jeg informerer om hva jeg driver med, i tillegg til å komme med tips og triks som kan bidra til en bedre helse.

Hva er planene fremover?

– Planene fremover er å hele tiden utvikle bedriften, og dermed også meg selv. Jeg har et stadig ønske om å videreutvikle min egen kompetanse og sørger for å alltid holde meg faglig oppdatert. Jeg tenker også å starte opp med gruppetimer her på klinikken, for her er det stor plass å boltre seg på. I tillegg jobber jeg med å bli kjent med hvilke tilbud som finnes her i kommunen, og ser nærmere på det som foreløpig mangler. Jeg er også stadig opptatt av at pasientene mine skal bli tatt godt imot, hørt, og at det settes av god tid til hver enkelt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...