Tre poeng, men ikke nok rutine

Tabelljumbo Vard Haugesund ga seg ikke uten kamp mot Randaberg tirsdag kveld.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2018 kl 13:21

Det så fort ut til at det kunne bli fullstendig overkjøring på Randaberg stadion. Allerede etter fem minutt var Randabergspiss Trine Sherling Handeland på sitt tredje forsøk foran mål - og denne gang satt det. Hun rundet keeper og fant nettmaskene. 1-0. Så 2-0. 1-2. Og 3-1 etter 22 minutt - Sherling Handeland smalt av et skudd i tverrligger som medspiller Mona Reinskau Olsen deretter nikket i mål. På overtid i første omgang kom punktumet - 4-1 av Sherling Handeland som fikk en nydelig servert stikkball.

En av de største utfordringene i en slik kamp er å holde konsentrasjonen oppe. Randabergjentene fikk det travelt med å score mål, og dette preget tidvis spillet og presisjonen.

Andre omgang startet med rot i eget felt, frispark i mot og - bang - 2-4. Keeper og forsvar virket ukonsentrert, og spilte et Vard Haugesund-lag bedre enn de var ved en rekke anledninger. Uten nok rutine og en klar leder på banen, spredde denne usikkerheten seg mer og mer ut i laget. Det blir mye spark av ball og lite spill. Randaberg serverte gjentakende høye baller fremover i midten, mens kantene forble tomme. Gjestene kom til flere større sjanser, og kampbildet så en stund ut til å snu da hele hjemmelaget lå presset bak midtstreken. Så kom et hardt, liggende vristspark fra Tonje Goa Kjøll på frispark i det 37 minuttet. 5-2. Det pumpet ny luft i sorttrøyene, og Lea Kraft Vistnes satte strek ikke på første, men andre forsøk på mål da hun tok ned et høytsvevende frispark som kom inn i feltet. 6-2 fulltid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...