Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Se hvilke firmaer som startet opp i september

Ti nye firmaer har startet opp i september. Foto: Arkiv

Ti nye bedrifter startet opp i Randaberg og Rennesøy i september.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2018 kl 15:21

Dette er listen over nyregistreringer i Randaberg og Rennesøy i løpet av september:

Randaberg kommune:

A2B Logistics AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Leidangveien 5. Tilbyr logistikktjenester. Daglig leder er Kristian Kvilhaug.

Mæle Invest AS: Aksjeselskap som holder til på adressen Lyngheiveien 4. Selskapet driver med investering i aksjer og andeler. Daglig leder er Rune Mæle.

Nye Ship & Rig Service AS og SRS Holding Hjelpeselskap AS:
To aksjeselskap som holder til i Merkjarvik 4. Selskapenes formål er å eie aksjer i selskaper som driver med mekanisk verksted for reparasjon av rigger, båter og annen verkstedsaktivitet, utleie av diverse utstyr, prosjektledelse samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Daglig leder i Nye Ship Rig Service AS er Bjarne Sørheim. Gøran Kristiansen er styreleder i SRS Holding Hjelpeselskap AS.

The Dean: Enkeltpersonsforetak med adresse i Goaveien. Tilbyr logistikkvirksomhet, transportformidling og konsulenttjenester. Daglig leder er Ashar Salatial Dean.

Transka AS: Aksjeselskap som holder til i Goaveien 22. Selskapet driver med postlevering, kjøp og salg av bil og bildeler, i tillegg til maskin, traktor, lift, vinduer, bygg material og andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette. Daglig leder er Robert Tadeusz Krajewski.

Viste Vin AS: Aksjeselskap som holder til i Goastemmen 44. Selskapet planlegger og arrangerer vinturer og vinsmakinger, og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Ivar Johan Berg.

EnergiEliten AS: Aksjeselskap som holder til i Randabergveien 300B. Selskapet driver hovedsaklig med solceller til næring og private. Daglig leder er Chris Bertselsen.


Rennesøy kommune:


Argiscan AS:
Aksjeselskap som holder til i Galtaveien 84. Selskapet scanner landbruksareal og fotograferer. Daglig leder er Joar Ankerstrand Larsen.

Harmoni Linda Kallmyr: Enkeltpersonsforetak med adresse i Østhusmarka. Tilbyr frisørtjenester og hårpleie, samt salg av velværeprodukter. Maling av bilder, og salg av egenprodusert kunst. Innehaver er Linda Økland Kallmyr.

Det er ikke registrert nye firmaer på Kvitsøy i september.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...