Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Salgsstart på Goa

I går inviterte BATE boligbyggelag til salgsstart på prosjektet Goaleitet på Vestre Goa. Administrerende direktør Paul Boxill (til høyre) og prosjektsjef Kjetil Alvestad stilte i matchende røde forkler og serverte pølser til de besøkende. Foto: Kirsti K. Sømme

BATE boligbyggelag stilte torsdag mannsterkt opp på Vestre Goa i Randaberg for å markedsføre sitt nye prosjekt Goaleitet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2017 kl 12:52

«Det Goa livet» er slagordet BATE boligbyggelag bruker i markedsføringen av sitt nye prosjekt Goaleitet på Vestre Goa. Torsdag ettermiddag stilte sju representanter fra boligbyggelaget opp med grillmat, popcorn og brus ved egen brakke på Goa for å gjøre livet godt for og lansere Goaleitet for lokalbefolkningen.

– Vi har nok ikke gjort dette før. Det er noe vi gjør for å skape oppmerksomhet rundt prosjektet, fortalte kommunikasjonssjef Cecilie Wathne. Sammen med de andre representantene for boligbyggelaget, stilte hun opp i rødt forkle for å ta imot pølsegjester og potensielle kunder.

Administrerende direktør i BATE, Paul Boxill, og prosjektsjef Kjetil Alvestad hadde for anledningen tatt på seg rollene som grillansvarlige, mens Laila Torsteinbø delte ut prospekter og snakket med interesserte som tok turen innom.

– Vi setter i gang og sender søknad om igangsettelsestillatelse til kommunen så snart vi har solgt sju av 20 leiligheter i byggetrinn én, fortalte Rein Olav Hansen i BATE.

Goaleitet består av totalt 40 leiligheter fordelt på to fire-etasjes blokker. Leilighetene er i ulik størrelse, fra 53 til 127 kvadratmeter.

I løpet av de timene grillfesten stod på, ble det delt ut omlag 160 pølser til de mange besøkende.

Evy Karin Hansen (t.v.) var en av dem som stakk innom BATE sitt pop-up kontor på Vestre Goa for å få vite mer om det nye leilighetsprosjektet. Laila Torsteinbø fra Bate delte ut prospekter og informasjon til alle interesserte. Foto: Kirsti K. Sømme

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...