Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

15-åring presser fram bedre tider - har sju treninger hver uke

Ingrid Elise Borgstrøm ser fram til et nytt stevne, årets landsdelsmønstring på Vestlandet på Karmøy, til helgen. Hun håper å sette nye, personlige rekorder. Foto: Sigbjørn Berentsen

Som eneste utøver fra Randabergsvømmerne, deltar Ingrid Elise Borgstrøm i helgens LÅMØ Vest på Karmøy.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Svømming: 15. - 17. mars arrangeres LÅMØ Vest 2019 på Karmøy, landsdelsmønstringen for de beste utøverne på Vestlandet til og med fylte 16 år. En utøver fra Randabergsvømmerne deltar, Ingrid Elise Borgstrøm (15).

- Det er litt rart å være helt alene. Selv om svømming er en individuell sport, er det greit å kjenne oppbacking fra lagkamerater på et stevne, innrømmer hun.

Forbedringer

Dette er Ingrids første stevne siden Skagerrak Seim i januar, stevnet i Kristiansand, som hun omtaler som en grei erfaring.

- Jeg gjorde det bra på sprintøvelsene, 50 meter, til helga blir det viktig å se om jeg har hatt framgang siden januar, sier hun.

- Er du blitt bedre?

- Jeg føler at jeg er bedre på samtlige øvelser, og håper å sette noen nye, personlige rekorder i helga, smiler 15-åringen.

Kjappere hele tiden

Ingrid Elise Borgstrøm har hatt god progresjon siden sommeren i fjor. Først og fremst merket en det i UM og junior-NM i november, der hun tok medalje, bronse, på 200 meter rygg. Samtidig forbedret hun sin personlige rekord på den øvelsen med tre sekunder da, og det er sterkt på en relativt kort øvelse.

- Jeg jobber hele tiden for å svømme raskere, sier hun.

Høyt rangert

På LÅMØ Vest, som altså arrangeres i Karmøyhallen, konkurrerer alle utøvere i fem øvelser, 100 meter butterfly, 400 meter fri, 200 meter bryst, 200 meter rygg og 200 meter medley.

Sju treninger ukentlig

Svømming er som kjent en individuell idrett. Utøverne er opptatt av å forbedre sin egne personlige rekorder samtidig som tilhørigheten til en klubben med andre lagkamerater også betyr noe.

Ingrid Elise trener nå cirka sju ganger ukentlig. Et par ganger i uka må hun må stå opp klokka 05.00 for å være i Randaberghallen cirka 06. Hun innrømmer at det er tidlig.

– Men jeg legger meg ikke altfor seint på kvelden, så det går fint, sier hun med et smil.

Randabergsvømmernes hovedtrener Arne Borgstrøm, som også er Ingrids pappa, sier at de beste utøverne gjennomfører 12 - 14 treninger ukentlig.

– Ingrid er 15 år, og hun har hatt god framgang siden sommeren i fjor, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...