Politisk eliteskole gav mersmak for yngste deltaker

15 deltakere fra hele landet deltok på eliteskolen i partiet. Robert Raustein fra Randaberg (nummer fire fra venstre) var yngste deltaker. Foto: Bjørn Inge Bergestuen/FrP

Robert Raustein fra Randaberg var yngste deltaker og ble fjerde best av de 15 deltakerne på Fremskrittspartiets eliteskole i helgen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2018 kl 09:09

De 15 deltakerne på Fremskrittspartiets eliteskole i Oslo var valgt ut gjennom en nomineringsprosess som først foregikk i hvert enkelt fylke. Deretter ble kandidatene valgt ut av landsstyret.

I løpet av helgen gikk deltakerne igjennom et program med skolering i debatt, intervjuer og opplæring i radio- og tv-opptredener. Hver dag var det 12-16 timers opplæring.

– For eksempel fikk vi en problemstilling, og så skulle vi holde en to minutters appell om temaet. Du får poeng gjennom hele helgen, og til slutt summeres poengene opp, forteller Robert Raustein.

Han endte på fjerdeplass etter helgens innsats. Slett ikke verst for yngste deltaker på skolen.

– Det er egentrening og utvikling. De ser på oss som fremtidens politikere. Jeg lærte masse nytt og kunne gjerne gjort det en gang til. Det var veldig gøy, sier Raustein.

Mandag var han en av politikerne som var i Varen for å høre randabergrådmannen legge fram sitt budsjettforslag for 2019 og økonomiplanen for de fire kommende årene.

Robert Raustein fra Randaberg deltok på Fremskrittspartiets eliteskole i helgen og ble fjerde beste deltaker. Foto: Bjørn Inge Bergestuen/FrP

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...