Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Politiet ber om tips etter grovt tyveri og hærverk

Politiet ønsker tips etter helgens innbrudd i dette nybygget i Randaberg sentrum. Foto: Sigbjørn Berentsen

Politiet har ingen mistenkte etter innbrudd og grovt skadeverk i Randaberg sentrum.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Mandag formiddag denne uka meldte politiet på twitter om at uvedkommende hadde brutt seg inn i et bo- og servicesenter i Randaberg sentrum. Dette er det nye Randaberg sykehjem som er under bygging.

- Politiet har vært på stedet og sikret spor, forteller Arne Gilje, etterforskningsleder ved Stavanger politistasjon, til Bygdebladet.

I saken er det levert inn to anmeldelser, ett som angår grovt tyveri av verktøy og ett som går på skadeverk.

- Så det er to saker som etterforskes, sier Gilje og legger til at det foreløpig ikke er noen mistenkte i sakene. Men politiet er svært interessert i tips fra publikum.

- Hvis noen har sett noe, er vi veldig interessert at folk skal ta kontakt med oss, sier etterforskningslederen.

Mye håndholdt elektronisk verktøy er stjålet, og det er gjort store materielle skader ved at flere vinduer er knust høyt oppe i bygget.

- Politiet ser alvorlig på sakene, og prioriterer de høyt fordi det er snakk om store verdier, avslutter Gilje.

Driftsjef i Faberg Bygg, Bent Gabrielsen, oppfordrer folk i Randaberg til å følge med, være observante og litt nabovakt over grove hærverk og tyveri som dette. Meld fra til politiet, oppfordrer han.

Gabrielsen sier at innbruddet betyr at det er ødelagt for flere hundre tusen kroner, og at dette er verdier som nå går tapt.

– Har noen sett noe, så ta kontakt med politiet, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...