Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

– Møt opp i Randaberg Arena i kveld

Åpen invitasjon: Anne Grødem (venstre) og Bente Monica Reilstad fra lagkomiteen i Stafett for livet inviterer til informasjonsmøte i Randaberg Arena. Foto: Ingvild Olaussen

I kveld inviterer Stafett for livet til informasjonsmøte for alle som ønsker å vite mer om det store arrangementet som går av stabelen i Randaberg 23. til 24. september.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2017 kl 10:44

Mandag 28. august i Randaberg Arena blir det et nytt informasjonsmøte om det 24-timers lange arrangementet Stafett for livet i regi av Kreftforeningen.

Møtet er både for dem som allerede har meldt på lag og for de som er interessert i å vite mer om stafetten.

– Det er åpent å komme for alle som ønsker, både de som ikke har meldt seg på, frivillige, bedrifter, lag og foreninger og deltakere fra andre kommuner. Det vil bli gitt en god presentasjon av arrangementet og satt av god tid til spørsmål, sier leder av lagkomiteen Anne Grødem.

Videre forteller hun at frivillige ledere for de forskjellige arbeidsoppgavene og representanter fra Kreftforeningen vil være til stede.

– Det kommer til å være mange til stede på møtet som kan gi god informasjon, sier hun.

Fortsatt mulig å delta

I skrivende stund er det 47 lag som har meldt seg på arrangementet i regi av Kreftforeningen.

Grødem forteller at det er mulig å melde seg på arrangementet helt frem til stafetten, og at man til og med kan komme på selve dagen.

– Men vi ønsker at flest mulig melder seg på i forkant av arrangementet, legger hun til.

For å delta på Stafett for livet må man være en del av et lag. Hvor mange eller få deltakere man ønsker å ha på laget er opp til hvert enkelt lag, men Grødem anbefaler mellom 15 til 20 deltakere. Lagene kan bestå av familie, venner, kolleger, medelever, naboer eller andre som ønsker å støtte noen som er eller har vært rammet av kreft.

Så langt er det meldt på cirka 430 deltakere, men Grødem forteller at omtrent halvparten av lagene kun har meldt på laglederen til nå. Hun anslår at det er et gjennomsnitt på 15 deltakere per lag, og forventer derfor at deltakerantallet kommer til å øke i løpet av den siste måneden frem mot stafetten.

– Vi har kapasitet til å ha mange deltakere, sier Grødem, og legger til at 1000 deltakere er et personlig mål for lagkomiteen.

– Formen har ingenting å si

Stafett for livet er et 24-timers støttearrangement som symboliserer kampen en kreftpasient går gjennom. Derfor er det alltid minst én deltaker fra hvert lag som må holde seg i aktivitet i løpet av de 24 timene stafetten varer.

– Men det er ikke krav om hvor mange runder eller hvor fort du skal gå, informerer Grødem.

– Formen har ingenting å si. Alt fra de sprekeste til de minst mobile kan være med. Dette er ikke et sportsarrangement, men et sosialt arrangement, mer som en festival, legger hun til.

Arrangementet foregår på gressbanene ved Randaberghallen og i naturparken i Harestadmyra.

Trenger fortsatt frivillige

I den siste måneden frem mot løpet forteller Grødem at det viktigste for lagkomiteen er å kartlegge hvor mange deltakere som kommer til å møte opp.

– Det viktigste fremover er å få lagene til å melde på alle deltakerne slik at vi får en bedre oversikt, sier hun, og fortsetter:

– For å finne ut mye av logistikken, som for eksempel maten, trenger vi å vite hvor mange deltakere det blir.

Grødem oppfordrer også folk som ønsker å hjelpe til som frivillige under arrangementet til å ta kontakt.

– Det er mye å gjøre og mye forefallende arbeid under arrangementet, sier hun.

Til nå er det omtrent 50 frivillige som er involvert i arrangementet, ikke inkludert de som stiller med aktiviteter.

Det er gratis å delta på Stafett for livet og alle pengene som samles inn via donasjoner og salg i løpet av de 24-timene går uavkortet til Kreftforeningen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...