Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Marita gjorde hobbyen til levebrød

Nyoppstartet: Marita Håland etablerte Bjørkdesign forrige måned. Foto: Jan Henrik Heggebø

Forrige måned valgte Marita Håland å starte opp sin helt egen bedrift, Bjørkdesign AS. Allerede nå er hun godt i gang med å sy, trykke og designe for både små og store kunder.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2019 kl 21:50

Ukas bedrift

Bedriftens navn: Bjørkdesign AS
Beliggenhet: Nyvollsvingen 11
Antall ansatte: 1
Daglig leder: Marita Håland
Bedriften driver med: Produksjon og handel av tekstiler/klær og tilhørende.

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

– Målgruppen er egentlig ikke lett å plassere i en konkret gruppe. Jeg jobber mot firma- og privatmarkedet. Det strekker seg fra småbarnsforeldre til godt voksne, da det er produkter til baby og tilbehør til blant annet strikkeglade som fort kan være over 80 år eller mer.

Hvor lenge har dere vært etablert i kommunen?

– Jeg er akkurat kommet i gang. Jeg er født og oppvokst på Randaberg, og tar nå hobbyen et steg videre, til min egen arbeidsplass. Jeg har alltid likt å skape ting - være kreativ. Etter flere positive tilbakemeldinger bestemte jeg meg for å satse, så nå er jeg i gang. Det er kjempespennende og jeg har så mange planer. Jeg er forresten med i Mynte, hobbystudioet bak Europris. Der finner du noen av mine produkter.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

– Nå er bedriften ganske ny, men jeg har allerede hatt flere jobber, etter bestilling fra mindre og større firma. Jeg har hatt et samarbeid med Små Øyeblikk om produkt de ønsker å ha, og et spennende prosjekt hos Leardal Medical. Det er veldig stas med alle disse kjekke kundene, så denne starten er jeg fornøyd med.

Hva skjer i bedriften for tiden?

– Nå skjer det mye bak «kulissene». Nå holder jeg på med å sy, trykke, designe, ta bilder og lage meg et navn, slik at jeg blir bedre kjent og når bredere ut. Døgnet har ikke nok timer for tiden. Sosiale medier og folkemunne er mine «kanaler» ut til verden nå - så blir det nettside til høsten.

Hva er planen fremover?

– Jeg skal kose meg med at jeg får drive med hobbyen min på heltid. Nye produkter er under planlegging og snart i produksjon, så det er mye spennende i vente.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...