Lea bøtter inn mål for RIL

I scoringsform: Både Lea Kraft Vistnes (t.v) og lagspiller Elise Martinsen satte hvert sitt mål i fotballkampen mot Djerv 1919 tirsdag 30. april. Kraft Vistnes satte også tre mål borte mot Vard Haugesund 1 7. mai, og er oppe i seks nettkjenninger på tre kamper. Foto: Kathrine Knutsen

Tre kamper. Seks mål. Randabergspiss Lea Kraft Vistnes er i scoringsform.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hun har funnet nettmaskene hver kamp så langt denne sesongen. To mål mot Egersunds i serieåpningen, ett mål mot Djerv 1919 på første hjemmekamp og hele tre mål tirsdag kveld borte mot Vard Haugesund 1.

- Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen min så lagt i sesongen. Det å få lov til å starte kamper, har gitt meg en enorm selvtillit som jeg har tatt med på banen. I laget bygger vi hverandre opp og da blir det mye enklere å prestere!

- I fjor var min første sesong og da var ting litt mer skummelt, nytt og jeg hadde ikke så mye selvtillit. I år har jeg tatt med meg erfaringene fra i fjor. Jeg har troen på meg selv fremfor mål og det har resten av laget også, og da er veldig mye gjort.

Kraft fremsnakker videre det gode samholdet og miljøet i laget, og hvordan det er avgjørende for at laget leverer de resultatene de gjør. Dette er lagspill. Det samme poengterer hovedtrener for Randaberg, Kjetil Løland, som hadde følgende oppsummering av kampen mot Vard Haugesund 1:

- Det ble en solid seier i Haugesund, 5-1. Vi gikk hardt ut og ledet 2-0 etter 20 minutt. Lea scoret de to første. Så kjempet Vard seg tilbake i kampen og fikk utligning. Etter målet gikk RIL rett i angrep igjen. Og det tok ikke lang tid før Martine Nagell scoret 3-1 målet.

- Andre omgang ble mer kriging enn finspill. Fjorårets toppscorer Trine S. Handeland åpnet scoringskontoen. 4-1. 5-1 målet ble satt inn på mesterlig vis av Lea.

Og med det ligger Randaberg på andreplass på tabellen med tre seiere og ni poeng, like bak Lura som er på førsteplass med 10 poeng på fire kamper.

Neste kamp er hjemme mot Falkeid/Skjold/Stegaberg 14. mai. Laget ligger på fjerdeplass med syv poeng på tre kamper.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...