Klar for honky-tonk?

Hans Williamsen & Avløysarane: Det lokale bandet med en herlig blanding av folk fra Rennesøy, Randaberg og en fra «vigå», består av Bård Halsne, Lillian Hodne, Morten Goa, Kim Nesse og Rune Helland. Foto: Kathrine Knutsen

Da er det bare å ta turen til Varen kulturscene på lørdag for en fullspekket countrykveld.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2018 kl 15:21

- Dette har jeg gledet meg til skikkelig lenge, stråler Bård Halsne.

Det er tirsdag ettermiddag. Om få dager står han sammen med resten av gjengen i Hans Williamsen & Avløysarane og kjører i gang den timevis lange countrykvelden i Varen. En kveld som ender med at intet mindre enn datteren til Hank Williams, Jett Williams, entrer scenen for å spille sammen med det lokale bandet.

- Jeg må jo si at dette er stort, det å få møte dattera til det jeg kaller for countryen sin far, selveste Hank Williams. Det er ikke mange som får sjansen til, gliser Halsne.

Takket ja

Jett Williams fløy denne uken inn fra USA. På nettsiden til Randaberg kulturscene står det at Jett er en anerkjent og populær countryartist i USA, som ofte turnerer rundt med faren sitt repertoar. På forespørsel takket hun ja til å ta turen over til Randaberg - og skal denne kvelden altså spille sammen med Hans Williamsen & Avløysarane. Et lokalt band som har en ekte forkjærlighet til country-sjangeren, og spesielt til Hank Williams sin musikk.

- Det var jo den musikken vi startet med, helt i begynnelsen da vi startet opp dette bandet, smiler randabergbuen.

Og med «vi>, mener han Lillian Hodne, som er på fele og kor, Morten Goa, som er på kontrabass og kor, Kim Nesse, som er på banjo, mandolin og kor, Rune Helland, som er på lap steel, mandolin og gitar og selvfølgelig seg selv, som er på sang, kor, gitar og mandolin.

- En herlig blanding av rennesøyfolk, randabergbuer og en frå «vigå», ler han.

- I tillegg skal vi ha med oss Arne Andersen på trommer denne kvelden. Han er til vanlig trommeslager for Tønes, forklarer Halsne.

- Og hva får folk om de møter opp i Varen?

- De får klassiske perler fra svunnen tid! En skikkelig festaften med musikk og mat! Dette er en musikk som jeg merker appellerer mer og mer til folk i alle aldre - også de unge. Det er mer og mer som synes det er okey å si:«ja, jeg liker country!» Så det er bare å komme ut av skapet, ta på deg boots og cowboyhatt og bli med! ler Halsne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...