Kjenner til problemstillingen

Tiltak: Elisabeth Tostensen forteller at Kolumbus vil overvåke buss nummer 15 fremover. Foto: Arkiv

Kolumbus er kjent med forsinkelser i ruten til buss nummer 15 som kjører til Mekjarvik.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Kolumbus er kjent med forsinkelser i ruten til buss nummer 15 som kjører til Mekjarvik.

Det forteller kommunikasjonssjef i Kolumbus, Elisabeth Tostensen.

– Vi vet at det har vært noen forsinkelser her. Kolumbus er godt kjent med problemstillingen, sier hun.

Tostensen forteller at forsinkelsene for det meste skyldes trafikale forhold i forbindelse med rushtid, også hvis bussen er for sen til første holdeplass.

– Dersom en buss er forsinket til første stopp skyldes dette stort sett at bussen kommer fra et område med mye trafikk, sier hun.

Fremover vil Kolumbus overvåke ruten til buss nummer 15 for å se om det finnes ytterlige tiltak som kan iverksettes allerede nå.

I dag har de en avtale med Norled om at buss og ferje skal vente på hverandre i fem minutter i tilfelle det er forsinkelser.

– Dette fungerer stort sett bra, sier Tostensen.

Videre forteller hun at Kolumbus registrerer alle henvendelser som kommer inn og at de har god oversikt over avganger som blir forsinket.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...