– Ikke forlat båten din her

Inge Fister (t.v.) og Kjell A. Nilsen ved en båt som savner eier. Båter som bare forlates ved bryggen er et problem for båtforeningen i Ryggstranden. Foto: Kirsti K. Sømme

Styret i Ryggstranden båtforening i Randaberg er lei av at uvedkomne legger båter ved deres brygge.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2018 kl 10:36

– Se her. Denne båten ble forlatt her for lenge siden. Den er jo nærmest et vrak, men vi har ikke lov til å fjerne den før vi får tillatelse fra politiet, sier formann Kjell A. Nilsen i Ryggstranden båtforening.

Båtforeningen har flere ganger opplevd at gamle båter blir forlatt, og det gir båtforeningen et problem. Båtene er i veien og til liten nytte, og etter hvert må båtforeningen ta ansvar for å fjerne dem hvis eier ikke melder seg.

– Hadde båtene vært registrert, hadde det vært greit. Da kunne vi kontaktet eier. Men i disse tilfellene klarer vi ikke å finne ut hvem eierne er, sier Inge Magne Fister.

Ryggstranden båtforening er heller ingen «gjestehavn» der folk som ikke er medlem, kan legge båtene sine midlertidig uten tillatelse. Det har også hendt flere ganger i det siste at fremmede båter har blitt liggende i dages- eller ukesvis før eier dukker opp.

– Jeg tror nok vi må få opp et skilt som sier at båter uten tillatelse blir tauet bort for eiers regning, sier Kjell A. Nilsen.

Han legger til at de som eventuelt har behov for å legge til i havnen for en kort periode, kan kontakte styret på forhånd og be om lov.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...