Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Bunnpris skal flytte inn i Sentrumsparken

Her, i et nybygg på det som nå er en parkeringsplass, kommer den nye Bunnpris-butikken med direkte adkomst fra parkeringskjelleren. Butikksjef Leif Birger Goa ser frem til ny butikk er klar sommeren 2020. Foto: Kirsti K. Sømme

Butikksjef Leif Birger Goa er godt fornøyd med at Bunnpris har inngått kontrakt og skal flytte inn i nye lokaler når Sentrumsparken står klar i 2020.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Det er vi som skal inn i butikklokalene i Sentrumsparken! sier Leif Birger Goa.

I dag holder Bunnspris-butikken til på rundt 800 kvadratmeter på hjørnet Jon Torbergssonsvei-Vistnesveien i Randaberg sentrum. Om et par år flytter butikken inn i helt nye lokaler på omlag 1000 kvadratmeter i Sentrumsparken.

– Det blir et bedre lokale enn det vi har i dag, med rullebånd som går rett opp fra parkeringsanlegget i kjelleren, sier Leif Birger Goa.

Det meste av dagens parkering utenfor Bunnpris-butikken tilhørte Randaberg kommune og er nå solgt til utbyggerne Ineo Eiendom AS og Base Bolig AS. Når Sentrumsparken AS står ferdig, vil dagens store parkeringsplass mellom Jon Torbergssonsvei og tidligere Sentrum barnehage forsvinne.

– Vi regner med at parkeringsplassene forsvinner allerede i februar-mars i forbindelse med byggearbeidene, og vi jobber med løsninger i forhold til det, sier Leif Birger Goa.

Graverabeidene for Sentrumsparken har nylig startet i lekeskogen og der Sentrum barnehage tidligere lå, så det er ennå en stund til næringslokalene i prosjektet Sentrumsparken blir innflyttingsklare sommeren 2020.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...