Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

19 leiligheter solgt så langt

Slik kan det komme til å se ut når Sentrumsparken er klar. Illustrasjonen viser blokk A, B og C. Foto: Link Arkitektur AS

19. mars starter det offisielle salget av leilighetene i Sentrumsparken AS, men 19 leiligheter er allerede solgt.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Det er omlag 200 som har skrevet seg på listen over interessenter etter at vi har annonsert prosjektet. Vi har ringt til noen av de ivrigste, og derfor er 19 leiligheter solgt allerede, kunne Johnny Galta i INEO Eiendom AS fortelle da planene for Sentrumsparken ble lagt fram på frokostmøtet i Landsbyforeningen denne uken.

Det er Link Arkitektur AS som har tegnet de fem byggene i prosjektet. Ett av byggene skal overlates til Randaberg kommune, og det skal blant annet huse et offentlig toalett og andre tilbud til kommunens innbyggere. Det bygges også en stor parkeringskjeller der 44 av parkeringsplassene blir tilgjengelig for alle.

Blokk B, C og D i Sentrumsparken. Foto: Link Arkitektur AS

De fire andre byggene inneholder til sammen 2390 kvadratmeter næringslokaler og 4000 kvadratmeter boligareal. Leilighetene i den ene blokken, E-blokken, er allerede utsolgt.

Byggestart blir etter planen høsten 2018, og byggeperioden vil være 18-20 måneder.

Mandag kveld er det markering av offisiell salgsstart for Sentrumsparken i Landsbyforeningens lokaler i Sentrum 21 i Randaberg.

Illustrasjonen viser Randaberg sentrum slik det kan se ut når prosjektet Sentrumsparken, opplyst midt i bildet, står ferdig. Foto: Link Arkitektur AS

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...