Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Fellesnemda bes om å invitere til bli kjent-båttur i hele nye Stavanger

Det er Fellesnemda som bestemmer om det blir noe av en sosial bli kjent-båttur mellom Stavanger og Sjernarøyene i august. Her er medlemmene på det felles kommunestyret mellom Rennesøy, Finnøy og Stavanger hso Fylkesmannen i Rogaland 21. august 2017. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

Prosjektrådmann Per Kristian Vareide anbefaler at Fellesnemda inviterer til båttur i Nye Stavanger kommune for å bli kjent før sammenslåingen går inn i sitt mest arbeidskrevende.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2018 kl 12:29

Prosjektrådmann Vareide har sjekket mulighetene for å arrangere en båttur for Fellesnemda enten i midten eller slutten av august i år.

Han mener en slik tur vil være utmerket for å bli kjent med den nye kommunen, samtidig som arrangementet vil bli en fin sosial ramme for at Fellesnemda, administrasjon og tillittsvalgte kan bli bedre kjent med hverandre. Det kan være greit før prosessen med å slå sammen de tre kommunene går inn i sitt mest arbeidskrevende.

Prosjektrådmannen anbefaler at Fellesnemda sier ja til at en båttur med skipet MS Sandnes kan gjennomføres.

Prisen for en slik båttur er beregnet til å koste mellom 150.000 og 180.000 kroner til dekning av båt og sjømatbuffét for inntil 200 personer.

Fellesnemda med varamedlemmer, prosjekttillitsvalgte og vernetjenesten, lederteam i kommunene Finnøy, Rennesøy og Stavanger og programadministrasjonen (prosjektrådmann, prosjektdirektør og programstab) foreslås invitert med på turen.

Saken diskuteres først Arbeidsutvalget til Fellesnemda mandag 9. april, og så eventuelt vedtas i Fellesnemda mandag 16. april.

Prosjektrådmannen foreslår en båttur med MS Sandnes t/r Stavanger - Sjernarøyene fredag 31. august kl. 17 - 22. På en slik rundtur skal det være mulig å besøke de fineste og mest sentrale områdene i den nye storkommunen.

Siste med #KommunereformVis flere

Fylkesmannen vil ha mer kunnskap om kommunenes holdninger til kommunestruktur

Ny runde om kommunestruktur

Fylkesmannen vil ha mer kunnskap.

Fylkesmannen skal stimulere i ny runde om kommunegrenser

– Lite framtidsrettet grense

Kommunegrense Randaberg - Nye Stavanger.

– Nær folk er viktig når vi skaper en ny kommune

Sp: – Tjenester nær folk

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...