Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Åge Sola peker på Elin Schanche som Høyres toppkandidat ved valget neste år

Åge Sola i Rennesøy Høyre mener at Elin Schanche fra Rennesøy er en svært så aktuell kandidat til å ta over som toppkandidat for Høyre ved kommunevalget høsten 2019. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

– Elin Schanche er en god kandidat til å bli Høyre sin ordførerkandidat ved valget i 2019. Greit å vite at vi har gode folk også utenfra Stavanger, sier Åge Sola i Rennesøy Høyre.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Etter at Christine Sagen Helgø denne uka sa nei takk til å være Høyre sin ordførerkandidat ved kommunevalget høsten 2019, er spekulasjonene i gang.

Åge Sola i Rennesøy Høyre mener at Elin Schanche er en svært god ordførerkandidat for Høyre. Altså ved valget som er det første for den nye storkommunen Stavanger, sammenslåing av Finnøy, Stavanger og Rennesøy, fra 1. januar 2020.

– I det bildet er det en styrke at vi har reelle kandidater også utenfra Stavanger, sier Sola til Bygdebladet.

– Hvorfor er Elin Schanche en god kandidat til ordførervervet i den nye kommunen?

– Hun har god bredde med utgangspunkt i landbruk, der hun også har jobbet i bank, Greater Stavanger og ved Stavanger Lufthavn. Hun er fra Rennesøy og kjenner kommunen godt, og likeså kjenner hun både Finnøy og Stavanger. I tillegg har Elin enorm arbeidskapasitet, så i mine øyne er hun en god kandidat, svarer Åge Sola og legger til at Elin Schanche også snakker godt med andre partier i politikken.

Elin Schanche tar det helt med ro at hun blir foreslått som toppkandidat for Høyre i 2019. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

Sola har jobbet sammen med Elin Schanche i to perioder i rennesøypolitikken, så de kjenner hverandre godt.
Forøvrig er det ikke viktig for Sola at det nødvendigvis blir en kandidat fra Rennesøy som blir toppkandidat for Høyre i 2019, men at det er den beste kandidaten blir valgt.

Elin Schanche selv tar dette med ro.

– Nominasjonskomiteen får jobbe med å finne den beste kandidaten den mest aktuelle kandidaten, og jeg tror det er flere gode. Jeg forholder meg til komitéen, sier hun.

Nøkkelord

Siste med #Nye StavangerVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...