Nå kan du melde deg på

God innsats: Bildet er tatt første årets Livsgnistløpet gikk av stabelen i 2017. Foto: Arkiv Foto: Arkiv

Under Vårmarken på lørdag starter salget av startnummer til Livsgnistløpet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Vi håper på en pangstart og at mange vil komme innom oss på stand og kjøpe startnummer allerede nå på lørdag til årets løp, smiler løpsleder Olav Nybø.

Representanter fra Livsgnistløpet vil være på samme stand som Bygdebladet denne dagen.

Det er tredje gang Livsgnistløpet går av stabelen. Datoen for årets løp er fredag 24. mai.

- Selve løpet starter halv seks på kvelden, og folk kan kjøpe startnummer helt frem til start. Foruten kan de få kjøpt startnummer hos servicetorget, hos Bygdebladet og hos Sport 1 fra nå av og fremover, opplyser Nybø.

- Dette er den perfekte aktiviteten å gjøre før du drar på hytta for helga. Løpet er unnagjort på under en time, opplyser Nybø.

Løypen er, som før, tre kilometer med start og sluttpunkt i Randaberg Arena. Løpet er et lavterskelløp uten tidtaking, hvor alle som vil kan delta.

- Vi har hatt deltakere helt fra spedbarn i barnevogn til folk som nærmer seg tresifret alder. Det er knallkjekt, og en fin måte å bli kjent med andre i bygda på. Du kan løpe, gå eller sprinte. Du kan ta meg deg hele fotballaget, venninnegjengen, kjernefamilien eller kanskje bestemor eller bestefar vil gjøre noe hyggelig sammen med barnebarna?

- Så forventer vi jo selvfølgelig like godt vær denne fredagen som vi har hatt hele påsken. Det blir knallbra, smiler Nybø.

Første året var det 275 deltakere, og i fjor var det 280.

- Målet i år må være å runde 500! Vi setter stor pris på om folk er flinke til å fortelle om løpet, og få med andre som ikke har vært med før. I tillegg til at det er sosialt og hyggelig, er du også med og bidrar til et godt formål, sier Nybø.

Livsgnistløpet er utelukkende basert på frivillighet, hvor alle inntektene går til følgende gode formål:

1) Barn og ungdom fra familier med økonomiske utfordringer kan søke om penger til å dekke utgifter til for eksempel lagturer eller medlemskontingent i et lag eller en organisasjon.

2) Mennesker med funksjonshemming kan søke om å få dekket utgifter for en ledsager, for eksempel hvis de vil på tur i fjellet eller på konsert.

- Det er innbyggerne i Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy som kan søke om økonomisk støtte. Målet er å øke livskvaliteten til de som får midlene, avslutter Nybø.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...