Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Mye moro i et kreativt kaos

Mange ungdommer deltar på sommeraktivitetene Truls Clausen Waage og Randaberg kommune tilbyr. Torsdag var det design av egne trykk til t-skjorter, gensere og bærenett som engasjerte ungdommene.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Vi har klipt ut formen, malt på stempelet og stemplet på t-skjortene, sier Johanna Haave Halvorsen mens hun peker og viser frem.

Latteren sitter løst rundt bordet. Kopper med malepensler, ark, t-skjorter og trykk-klosser ligger i en fin miks på bordet. Rundt går og løper ungdommene entusiastiske.

- Supreme er et klesmerke. Skikkelig kult, men veldig dyrt. Så vi lagde det her, sier Thomas Selbach.

- Ja det er mye bedre enn Gucci, skyter Oliver Husbø inn.

Med småjobbsentralen åpen samtidig som t-skjortedesign, har Waage hyret inn hjelp. Hanne Bru er til vanlig lærer på Grødem skole, og bidrar i dag med hjelp til dagens kurs.

- Her er det litt kreativt kaos, men det er utrolig kjekt, sier Bru og ler.

- Jeg tror du gleder deg til klokken tre og vi går, kommenteres det fra enden av bordet, og ungdommenes latter fyller rommet.

Flere av dem har iløpet av dagen fått seg flere "nye" t-skjorter, gensere og bærenett.

- Jeg har laget fire t-skjorter, sier Nila Håland og viser frem t-skjorten med tallet 13 på ryggen. - Jeg spiller hockey, og der er jeg nummer syv, men det er 13 som er mitt tall, sier Håland.

Flere av ungdommene har deltatt på både to, tre og fire aktiviteter som er blitt arrangert.

- Det har vært veldig kjekt, sier Halvorsen.

Fredag er siste dagen med sommeraktiviteter, de avsluttes med tur til trampolinepark.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...