Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Møt gutteklubben grei

Styret 2017: Halvor Håvarstein (f.v.), Tore Vareberg, Helge Vareberg, Henrik Michael Lunde. Kjell-Andre Rosnes er ikke på bildet, da han ble med i styret fra 2018. Foto: Gjermund Brabrand Foto: Gjermund Brabrand

Prosjekter 2018: Barnas dag, tur/treff for eldre, maling og fiksing av kapellet på Vestre Åmøy.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- La det være påpekt først som sist: Vi er på ingen måte en konkurrent til velforeninger på Åmøy, men mer som en ressursgruppe, starter formann i Åmøy Losforening, Helge Vareberg.

- Vi ser på muligheter for å samarbeide for en mer samlet øy nå som vi blir en og samme kommune. Å knytte folkene fra Vestre og Austre mer sammen, fortsetter han.

- Hvordan?

- Ved å ha ulike arrangementer og prosjekter som gagner lokalbefolkningen. Vi har allerede malt og fikset opp kapellet på Vestre Åmøy, og til høsten er planen å lage til barnas dag på øya med grilling, lek og aktivitet. Vi tar sikte på dugnadsarbeid og gratis tilstelning. Etter det ønsker vi å lage en dag for eldre. En tur eller en form for treff. Vi har ikke helt spikret detaljene enda.

- Og la det også være sagt - vi er helt i oppstarten. Foreningen ble stiftet i 2016. Til nå er vi 28 medlemmer, og håper på å få etablert oss enda bedre i tiden fremover. Det er viktig å gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Her får du gjøre det.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...