Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Mastra topper etter seier mot Vidar 2

Mastra med sin kaptein Sondre Ask tok en ny og viktig seier hjemme mot Vidar 2 torsdag kveld. Fortsatt er laget ubeseiret på hjemmebane. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Med seier mot Vidar 2 tirsdag kveld er Mastra gutter 15 fortsatt ubeseiret hjemme på Vikevåg fotballbane.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2018 kl 08:17

Vidar 2 begynte kampen best, og presset Mastra bakover på banen. Men gjestene skapte lite fordi forsvaret slapp dem ikke til. Kun ved en anledning «glemte» de seg litt bort, og det benyttet Vidars Ask Reime Ingebrigtsen godt og ga laget sitt ledelsen.

Men da våknet vertene. Rundt sju minutter etter kalddusjen viste mastraguttene at de får til gode ting. Adrian Nilsen-Heggeland, nykommer i høst fra Finnøy, startet fra midtbanen med en god avlevering til Jesper Holsvik Birkeland, som på sin side så at kaptein Sondre Ask var i god posisjon foran 16-meteren. Sondre fikk ballen og sørget for en fin scoring og balanse i regnskapet.

Fotball, gutter 15, 2. div. avd. 1, Vikevåg, 11. september:
Mastra - Vidar 2 4 - 2 (1 - 1)

Dommer: Osvald Erling Høyland, Kåsen IL.

Tilskuere: Ca. 35

Mål, Mastra: Sondre Ask (19), Tord Sem (47), Adrian Nilsen-Heggelund (56) og Jesper Holsvik Birkeland (65).

Mål, Vidar 2: Ask Reime Ingebrigtsen (11) og Edvard Halvorsen (66).

Hjørnespark: 5-0

Målsjanser: 10-4

Da lagene kom på banen igjen etter en pause på stillingen 1 - 1 ville Tord Sem markere sin tilstedeværelse. Han gjorde forøvrig det også ved flere anledninger gjennom kampen, men dessverre var han for ivrig og startet litt for tidlig på lp og ble avblåst for offside. På sin side var Vidar 2 gode til å la vertene gå i offside, og lykkes sånn sett med den strategien.

Men Tord Sem er kjapp, og kom gjennom flere ganger likevel. Spennende er det også å se en spiller gå så uredd til verks i å utfordre motspillerne. Tord fik muligheten til å score kun et par minutter inn i andre omgang, og førte laget sitt i ledelsen.

For Vidar 2 var dette en virkelig kalddusj, men de ga ikke opp, samtidig som ledermålet ga Mastra blod på tann. Det ble en god kamp med innsats fra begge lag. Den punkterte imidlertid noe da Adrian Nilsen-Heggelund økte for Mastra etter 56 minutter og Jesper Holsvik Birkeland økte mastraledelsen nok en gang 10 minutter etter det igjen.

Edvard Halvorsen reduserte for gjestene kun minuttet etter at Mastra økte ledelsen, men det hadde egentlig ikke så mye å si på resultatet. Mastra slapp overraskende lett til i de gjenstående minuttene og hadde muligheter til å lage flere mål.

På denne måten befestet Mastra-spillerne stillingen til Fort Vikevåg med en ny hjemmeseier.

Se tabell her.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...