Mastra tester seg mot Tjensvoll i første kamp

Får Tom Erik Aske (til høyre) gode pasninger i retning seg i kveld i Sørmarka mot Tjensvoll, satser han på at det skal bli mål. Foto: Sigbjørn Berentsen

Mastra-spillerne er steinklare for årets første treningskamp mot Tjensvoll.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 07.02.2019 kl 11:07

Fotball, menn senior: Etter det de kaller den tøffeste januarmåneden på flere år er Mastra sitt a-lag klar for å prøve seg i kamp.

De møter Tjensvoll i årets første treningskamp i Sørmarka i kveld.

- Får jeg gode pasninger, skal jeg nok klare å åpne målkontoen allerede i kveld, sier Tom Erik Aske.

Erling Håvarstein er også blant dem som scorer en del mål for laget, men han er usedvanlig beskjeden og ønsker ikke si noe om dette nå.

Spillerne har iallfall vært gode til å møte opp på trening i vinter, de viser interesse og det ser hovedtrener Bjarne Aske positivt på.

- Vi vil utvikle det å spille fotball, at vi spiller oss ut bakfra i stedet for bare å lempe ballen høyt framover, sier han, som forøvrig har med seg Anders Bjørnsen, som er spillende trener.

I den første kampen legger trenerne vekt på hvem som tar tak, hvilke av spillerne som viser at dette er noe de vil være med på.

- Og så har vi forventninger om at enkeltspillere viser at de har en utvikling i god retning, sier Aske og håper at fysisk trening i starten av året skal lønne seg, slik det gjerne gjør i 5. divisjon.

Mastra-treneren håper det skal merkes i år at spillerne er godt trent. Foto: Sigbjørn Berentsen

Mastratrener Bjarne Aske. Foto: Sigbjørn Berentsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...