Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Mange var med å feire hotellet på Finnesand

Ordfører Dagny Sunnanå Hausken flankert av Utstein Kloster Hotells største eiere, Arne Joakimsen (t.h.) og den lokale Jostein Finnesand. Foto: Sigbjørn Berentsen

Utstein Kloster Hotell feiret sine første 25 år søndag, og eierne har fortsatt god tro på framtida.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Vi har fullt hele dagen og vi skal feire hotellet, sa daglig leder Tor Gunnar Solvang ved jubileumsåpningen ved Utstein Kloster Hotell søndag ettermiddag.

Bufféten var klar, og hotellet hadde aller nådigst fått lov av Rogaland Brann og redning til å ha utendørs grillbuffét.

Etter et par tunge år for hotellet på Mosterøy ser det nå lysere ut. I samarbeid har Klostergarden, Museum Stavanger, Rennesøy kommune og Utstein Kloster Hotell laget Destinasjon Utstein for å kunne løfte fram de mulighetene som finnes i nærmiljøet rundt hotellet på Finnesand.

Utstein Kloster Hotell har fått ansvaret for hotelldriften ved Utstein kloster, der de retter seg mot spesielle grupper, eksempelvis arkitekter, de som driver med kultur, historie og religion og lignende ting.

Kokken serverte mat fra grill utenfor hotellet og mange tok turen innom på 25-årsdagen. Foto: Sigbjørn Berentsen

- Gratulerer med dagen, sa hovedeier Arne Joakimsen ved hotellets hovedinngang der jubileumsåpningen foregikk. Like ved inngangen er det uteservering, og det flotte været de siste par ukene var nok årsaken til at denne var full av folk helt fram til midnatt sist fredag.

- Vi har ikke skjenkebevilling lenger enn til midnatt, så jeg måtte be kundene om å trekke inn i hotellet, smiler Tor Gunnar Solvang.

- For 25 år siden sto det et tomatpakkeri her, og jeg har trillet mye tomater inn og ut, sa ordfører Dagny Sunnanå Hausken før hun fikk i ære å kutte snora for å markere 25-årsjubiléet.

Arne Joakimsen sier at hotellet har planer for utvidelse med flere hotellrom klar, men fortsatt venter de på en enda større opptur.

Utstein Kloster Hotell bød på grillbuféet i anledning jubiléet søndag. Foto: Sigbjørn Berentsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...