Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Mange pakker venter på å bli hentet

Pressesjef John Eckhoff oppfordrer folk til å hente pakkene sine på posten så snart som mulig. Fire millioner pakker går gjennom Posten og Brings Logistikksenter i Oslo før jul. Foto: Posten Norge

Posten Norge oppfordrer folk til å hente pakkene sine på postkontoret eller post i butikk så fort som mulig.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Natt til lørdag lå det 330.2017 pakker som venter på å bli hentet på Posten, og mange steder begynner det å bli trangt om plassen i posthyllene.

- Dette er mer pakker nå enn det var etter årets Black Friday. Det sier ganske mye, for da var det fullt. Ikke vent, men hent er vår klare oppfordring, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Før jul håndterer Posten cirka 10 millioner julehilsener, rundt 40 millioner andre brevsendinger og rundt fire millioner pakker.

I mange år har 16. desember vært fristen for å sende post som skal rekke frem til jul. Den fristen gjelder også i år. Det betyr at Posten ikke garanterer at pakker eller kort kommer frem til jul dersom de sendes i dag eller senere.

- Det er veldig mye som skal frem før jul, så det lønner seg å være tidlig ute, sier Eckhoff.

Nytt i år er digitale frimerker og at du kan sende juleposten fra din egen postkasse. Hvis du ønsker, kan du bestille henting, så tar postbudet med seg posten på sin vanlige rute og sender det videre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...