Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Jeg vil fortsatt være ombudsmann for Rogaland i Stortinget

Roy Steffensen takker for tilliten til at han kan ta plass på Stortinget i fire nye år. Han vil fortsatt jobbe for å løse samferdselsutfordringer og lavere skattenivå, som er det han mest får høre om på bedriftsbesøk. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

Da er valget over og stortingsperioden 2017-2021 i gang, og jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk til de nesten 50 000 innbyggerne i Rogaland, som valgte å stemme på FrP og meg, men også til alle dere andre som valgte å delta i demokratiet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

LESERBREV: Det er et stort ansvar å bli valgt til stortingsrepresentant for Rogaland. Jeg har hatt æren i fire år allerede, og forvaltet den etter beste evne. I de neste 4 årene vil jeg fortsette med å være en ombudsperson for fylket, jobbe for dets saker, og være tilgjengelig for bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker som har innspill.

Jeg ønsker at terskelen for å kontakte meg skal være liten. Du kan følge meg på facebook, hvor du finner kontaktinfo. Jeg forsøker å svare alle som tar kontakt, selv om det av og til kan ta noe tid.

Mine hovedprioriteringer i årene som kommer vil være gjenkjennelige for FrP-velgere. På mine mange bedriftsbesøk i fylket utfordrer jeg dem alltid på hvilke tre grep jeg som politiker bør gjøre for å bidra til vekst, utvikling og flere jobber, og to svar går alltid igjen, og det er å løse samferdselsutfordringer og et ønske om lavere skattenivå. Det er et arbeid vi har prioritert i fire år, og som skal prioriteres i fire nye år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...