Se til Utstein

Ulike aktører har gått sammen om en fellessatsing der reisemålet Utstein skal markedsføres. Utstein skal bli en merkevare som står for kvalitet, gode produkter og gode opplevelser.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

LEDER: Bak satsingen står drivende dyktige folk fra museumssektoren, landbruket, Stiftelsen Utstein Pilegrimsgard, hotellvirksomhet og galleridrift, og med seg har de også Rennesøy kommune som har satset stort på å utvikle Fjøløy Fort.

Alle samarbeidspartnerne har et bredt nettverk og inngående kunnskap innen sine spesialfelt, og de er helt overbevist om at de sammen vil stå enda sterkere i konkurransen om kundene.

Lørdagens nyttårsball i klosteret viser at det finnes et marked for det som aldri er gjort før, og som det ikke finnes noen tradisjon for. Nyttårsballet var noe spennende og unikt, og det appellerte til ulike typer mennesker.

Flotte kjoler og dresskledte menn, dyktige musikere som spiller klassisk musikk, profesjonelle dansere som demonstrerer wienervals, historiske omgivelser og treretters middag med kortreiste råvarer. Arrangementet appellerte til både syn, hørsel, følelsessans, luktesans og smakssans, og det ble garantert delt flittig i sosiale medier.

Visit Utstein har museumsvirksomhet, kloster og kirke, pilegrimsgard, lokal matproduksjon og gardsutsalg, storslått natur og turmuligheter, fyr, fort, kunst, hotell og restaurant.

I tillegg har destinasjonssatsingen en samling kreative hoder som ikke er redd for å prøve noe nytt og sette seg høye mål samt rasende dyktige administratorer som kan koordinere innsatsen, navigere trygt i offentlige tilskuddsordninger og markedsføre konseptet.

Det blir spennende å følge stedsutviklingen for her er så absolutt potensialet på plass.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...