På et godt spor

Publisert:

Randaberg kommune kan få nasjonal jordvernpris.

Bygdebladet beklager

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2019 kl 00:53

I forrige ukes lederartikkel i Bygdebladet ble årsbudsjettet 2019 for Rennesøy kommune omtalt, og spesielt avgifter på vannforsyning.

Til rett tid

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2019 kl 09:28

I fjor fikk innbyggere i Rennesøy ekstraregninger fra kommunen sin. Dette var krav datert tilbake i tid.

Litteraturfestival

Publisert:

I lengre tid har Simen Ingemundsen anbefalt bøker på Bygdebladets nettutgave. Ukentlig publiserer han en ny bok til glede for bokormer og andre.

Bygdebladet satser på lokal-fotball

Publisert:

Kampen om poeng i lokalfotballen starter denne uka. I kveld serieåpner Randabergs menn hjemme mot Eiger i 4. divisjon, avdeling 1.

Kraftutbygging

Publisert:

Lyse Elnett planlegger å oppgradere strømnettet fra transformatorstasjonen i Stølaheia ved Stokkavannet i Stavanger til Nordbø på Rennesøy.

Klar melding

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2019 kl 12:08

Nesten et par hundre mennesker møtte fram til folkemøte i Randaberg kulturscene, Varen, torsdag for en uke siden.

Ta sjansen, jenter

Publisert:

I morgen er 8. mars, kvinnedagen.

Folk mot mastene

Folk mot mastene

Publisert:

Se forslag til trase for høyspentmaster.

Det vi tier om

Det vi tier om

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2019 kl 12:55

Ukas lederartikkel.

Se til Utstein

Publisert:

Ulike aktører har gått sammen om en fellessatsing der reisemålet Utstein skal markedsføres. Utstein skal bli en merkevare som står for kvalitet, gode produkter og gode opplevelser.

Frislipp i sentrum

Publisert:

Fortetting og fornying, nye boliger og et attraktivt sentrum i den grønne landsbyen. Det var hva politikerne i Randaberg ønsket seg da Sentrum barneha...

Matfatet Rogaland

Matfatet Rogaland

Publisert:

Ukens lederartikkel.

Alstein i vinden

Alstein i vinden

Publisert:

Ukas lederartikkel.

Et siste budsjett

Forbereder seg til storkommunen

Publisert:

Ukens lederartikkel.

Krevende nok

Publisert:

Randabergs rådmann utfordret politikere, ansatte og innbyggere da han la fram sitt forslag til budsjett for 2019 og økonomiplan for 2019 - 2022.

Kultur og glede

Publisert: - Oppdatert: 08.11.2018 kl 08:15

Lørdag feiret Randaberg kulturskole sitt 40-årsjubileum med stor festforestilling i Varen der 100 elever var i aksjon på scenen.

Krevende lesing

Publisert:

I kveld går kommunestyret i Randaberg gjennom tertialrapporten.

Sjøen for alle

Publisert:

I år er det utbetaling fra Havbruksfondet for andre gang.

Alle kan bidra med det de kan

Publisert:

Søndag er det duket for årets TV-aksjon til inntekt for Kirkens Bymisjon.

Busskrøll på Åmøy

Publisert:

Reaksjonene lot ikke vente på seg da det for et par uker siden ble kunngjort at bussrute 39 skulle slutte å kjøre i Hegrebergveien på Vestre Åmøy.

Magrere tider i kommuneøkonomien

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2018 kl 11:00

Elevene på Harestad skole har mistet kantinen sin fordi skolen har fått strammere budsjetter og må prioritere lovpålagte oppgaver.

Nok er nok

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2018 kl 16:07

Motstanden mot bompenger er den siste tiden bitt virkelig tydeliggjort på Nord-Jæren. Etter årelang politisk behandling og administrative forberedelser, klarte folket å mobilisere en stor og sterk motstanden mot bompenger.

Fortetting

Publisert:

Randaberg sentrum fortettes med nye boliger hele tiden. Alt skjer i pakt med fylkeskommunale regler, regler i Regionalplan Jæren 2013 - 2040.

Rennesøydagen

Publisert:

Kulturkontoret i Rennesøy kommune har gjort en god jobb de siste årene med å arrangere Rennesøydagen, markeds- og familiedagen som alle ønsker å beholde.

Nyheter fra andre aviser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...