Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Lange dager og mye innsats

Gründer og daglig leder i Gymo AS, Morten Svela, mener at lange dager og mye innsats er noe av nøkkelen til å bli gasellebedrift år etter år. Foto: Arkiv

Randabergbedriften Gymo AS ble gasellebedrift for femte året på rad. Hva skal til for å oppnå dette?

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Det er kjempekjekt, sier daglig leder og gründer, Morten Svela.

Kriterier

«Gaselle» er betegnelsen for en rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene. For å bli gasellebedrift må følgende kriterier være innfridd;

Levert godkjente regnskaper.

Minst doblet omsetningen over fire år.

Omsetning på over en million første år.

Positivt samlet driftsresultat.

Unngått negativ vekst.

Vært aksjeselskap.

- Hvordan får dere til å bli gasellebedrift år etter år?

- Det er mange lange dager og mye innsats som ligger til grunn for å få dette til. Flinke ansatte som står på for bedriften!

- Vi ser også at vi lykkes i sykehjemssektoren med gode leveranser av utstyr, som for eksempel senger og nattbord. Både på pris og kvalitet har vi gjort det enormt bra i kommunesektoren, og det er dette som gjør at vi vokser og har positivt resultat, forklarer Svela.

- Vi har også økt veldig på salg av hjelpemidler til private.

- Til slutt vil jeg si at for oss er det viktig å være en lokal bedrift, selv om vi leverer over hele landet. Plasseringen på Mekjarvik er ikke tilfeldig - vi er en ekte Randaberg-bedrift, og vi bor alle lokalt. Vi synes det er viktig å være en del av lokalmiljøet, enten det er i forbindelse med sponsing av fotball eller «stafett for livet», avslutter han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...